Ktoś przywrócił jeden z moich obcinkowanych przez Yard postów w "MPV Team – czyli szybkie pytania i luźne rozmowy o naszych Mazdach." (LW). Niedługo po tym pojawił się post Yard brzmiący:
Yard napisał(a):enkai napisał(a):O LPG w MPV piszemy i czytamy tu viewtopic.php?f=122&t=77432
Dokładnie tak
Tak. Rzeczywiście bardzo informacyjny i wiele wnoszący post za który ludzkość będzie wdzięczna autorowi i jego potomstwu jak Prometeuszowi za ogień. Jednak, ponieważ mój entuzjazm w tym zakresie jest niższy niż promieniowanie tła, zapytałem autora o jego opinię na temat wartości jego dzieła. Niestety po całym dniu i nocy oczekiwania nie doczekałem się odpowiedzi. Dlatego pytam Was, Starszyznę i lepiej obeznanych niż jakiś tam ja w meandrach retoryki forumowej – po co autor to napisał i dlaczego się nie wymoderował?
)* – na wszelki przypadek wyjaśniam, że chłopacy jest tak samo po polsku jak Polacy. Chłopaki za to jest bardziej po rusku, podobnie jak Polaki. Jednocześnie zastrzegam, że nie żywię wrogości do naszych bezpośrednich sąsiadów z Kaliningradu ani odległych z Rosji. Kwestie językowe mają dla mnie wymiar porządkowy.