Sprawa dotyczy tego
viewtopic.php?f=122&t=137818&start=20Nazywa się "MPV Team – czyli szybkie pytania i luźne rozmowy o naszych Mazdach". Denis zapytał o kilka rzeczy i otrzymał odpowiedzi w dwóch postach. Po nich pojawił się Yard i poinformował nas, że o gazie rozmawiamy w
viewforum.php?f=20 "LPG". Na to odpowiedziałem i nie jestem w stanie dokładnie przytoczyć co napisałem. Wziął i wyciął. W odpowiedzi napisałem, że w dziale LW mamy "LPG w MPV", to wątek przeniósł do LPG\sekwencyjne a mojego posta obrzezał brzytwą.
Jeśli się mylę to mnie wyprowadźcie z błędu. Możliwość edycji dopuszczalna jest wyłącznie gdy chodzi o niecenzuralne wyrażenia, które powinno się wykropkować, aby nie razić pełnym brzmieniem k..a czy g..no i zachować możliwość osądu czytającemu. Tak?
To samo z wyborem działu. Oczywiście można w ogólnym LPG pytać o max rozmiar zbiornika w MPV, ale co na temat mogą wiedzieć ludzie z innymi modelami? Czy zapytanie o średnicę głośników w LW koniecznie trzeba zadać w "Car audio" a o akcesoria w "tunungu"? (abstrahując od tego, czy nakładka na zderzak to tuning – czy montaż gadżetów to tunning)
PS
a o "kontrowersyjnym tuningu" w "Tuning i modyfikacje/Optyczny"