Uwagi do funkcjonowania forum
Przeglądałem jego konto – generalnie udzielał się tylko w Hyde Parku. Teraz kupił Alfę Romeo i pewnie stąd ta decyzja..
Waldi woli rozwijać swój projekt na 323-klub niż u Nas,szkoda bo autko ma bardzo fajne 
-
Lantis 89
tylko kto do tego doprowadził ?
jest to wielka szkoda ze odchodzą starzy wyjadacze
Dopisano 23 gru 2012, o 19:33:
łatwo przychodzi kasowanie kont. Szkoda, że nie jest z tym tak jak z zapisywaniem sie do klubu...
waldiego bedzie bardzo ale to bardzo brakowało w regionie pomorskim....

jest to wielka szkoda ze odchodzą starzy wyjadacze
Dopisano 23 gru 2012, o 19:33:
łatwo przychodzi kasowanie kont. Szkoda, że nie jest z tym tak jak z zapisywaniem sie do klubu...
waldiego bedzie bardzo ale to bardzo brakowało w regionie pomorskim....
lukaszm napisał(a):Nie obraź się ale może to wina nie odpowiednich osób na stanowiskach moderatorskich w danych działach.
jak masz konkretne zarzuty do konkretnych osob, to prosze zaloz odpowiedni watek, bo na ta chwile widze tylko puste posty i szukanie dziury...
Uwazam tak, poniewaz od dwoch stron pojawiaja sie tylko insynuacje do struktury naszego forum i osob pracujacych,
radzi89 napisał(a):Jeśli nie widzisz problemu w tym, że z forum i klubu odchodzą bardzo często niejako zasłużeni i posiadający wielką wiedzę oraz dość długi forumowy staż ludzie to faktycznie dyskusja jest zbędna. Nie mniej jednak jeśli chcesz ją kontynuować to w odpowiednim dziale.
np.
viewtopic.php?f=22&t=113410
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
dlaczego od dziś forum wyświetla posty od pierwszej strony w temacie nie ostatniej ?
Nic się nie zmieniło. Tytuł wątku prowadzi do pierwszego nieprzeczytanego posta lub pierwszej strony, jeśli wszystkie są przeczytane. Nie działa to w wynikach wyszukiwania.
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):Nic się nie zmieniło. Tytuł wątku prowadzi do pierwszego nieprzeczytanego posta lub pierwszej strony, jeśli wszystkie są przeczytane. Nie działa to w wynikach wyszukiwania.
tak wychodzi ,że odp. jest wczesniej niż pytanie ?
marcin255 napisał(a):tak wychodzi ,że odp. jest wczesniej niż pytanie ?
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem... Jeśli masz odwróconą kolejność postów w wątku, to przyjrzyj się liście wyboru w dolnym prawym rogu (Wyświetl nie starsze niż / Sortuj wg).
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):Tytuł wątku prowadzi do pierwszego nieprzeczytanego posta lub pierwszej strony, jeśli wszystkie są przeczytane.
Właśnie od wczoraj to nie działa (przynajmniej u mnie). Ewidentnie w tematach, gdzie miałam wszystko przeczytane i doszedł nowy post, po kliknięciu na temat przenosi mnie nie do pierwszego nowego posta, ani nie do pierwszej strony...tylko tak kilka stron wcześniej niż ostatnia.
Przykład: Czateria w HP – przenosi mnie do strony 436, a nowe posty są na 449. Temat przeglądam regularnie.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
zobaczymy... zaznaczylem forum jako przeczytane... 
Dopisano Śr, 26 gru 2012, 12:52:
niestety, nie pomoglo...
nadal skacze do pierwszego postu w temacie...

Dopisano Śr, 26 gru 2012, 12:52:
niestety, nie pomoglo...
nadal skacze do pierwszego postu w temacie...
Arkana , Captur , Mii