Uwagi do funkcjonowania forum
waldii może poczekaj jeszcze do po 10tym, może czeka na wypłatę, lecz powinien i tak zachować się jak człowiek a nie Cię unikać.
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
waldii napisał(a):no poczekajmy,zobaczymy ........ Z kasa juz i tak sie pozegnalem.Czlowiek mysli,ze z klubu i nie swiezak to mozna zaufac a tu zonk
Dużo postów to on nie ma wiec ja bym mu nie zaryzykował wysłać przed zapłatą,no ale teraz to możemy sobie tylko pogadać....
PS zjedź gosia na chatę i zaraz kasa będzie,jeszcze na wachę szarpniesz

-
Lantis 89
Nie wiem o co chodzi, ale przy niektórych moich postach pod avatarem nie wyświetla się tabliczka klubowicz.
Strona była na pewno dograna i odświeżana kilka razy.

Strona była na pewno dograna i odświeżana kilka razy.

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
U mnie Firefox.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
mam czasami podobnie z obrazkami, wyswietla sie tylko słowo Obrazek, w który ani kliknać ani skopiować jako tekst. też uważam że to raczej wina lisa niż kodu, ponieważ za którymś razem strona ładuje się w pełni z obrazkami.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Don Corleone napisał(a):Nie wiem o co chodzi, ale przy niektórych moich postach pod avatarem nie wyświetla się tabliczka klubowicz.
Tak się dzieje tylko jeśli przy poście jest osadzony film
Nie będzie już tego działu
dział ten został usunięty...Najważniejsze tematy zostały przesunięte do ogólnego, a dot. poszczególnych modeli zostały przeniesione do działów modelowych