Irek.k napisał(a):JavaScript i Java to coś innego
Tak, wiem, to był skrót pisany
Poddałeś mi natomiast dobry plan, aby tym sposobem ukryć działy których nie czytuję.

www.mazdaspeed.pl
tco_tm napisał(a):Na dole strony będzie ścieżka zagłębienia, podobnie jak na górze strony.
Grzyby napisał(a):tco_tm napisał(a):Na dole strony będzie ścieżka zagłębienia, podobnie jak na górze strony.
Paweł, pracujesz nad tym? Bo strasznie upierdliwe jest przeglądanie forum z każdorazowym powrotem na górę :/
Jakby się dało wrzucić to do zestawu priorytetów to chyba sporo osób by odetchnęło.
nemi napisał(a):Ja na razie staram się przyjaźnić z guziczkiem:
Grzyby napisał(a):nemi napisał(a):Ja na razie staram się przyjaźnić z guziczkiem:
guziczek znam, co nie zmienia faktu że jest to upierdliwe
dodatki do Google Chrome ... Tampermonkey to odpowiednik znanego rozszerzenia do przeglądarki Firefox – Greasemonkey.
tco_tm napisał(a)::
Na dole strony będzie ścieżka zagłębienia, podobnie jak na górze strony.
Grzyby napisał(a):tco_tm napisał(a)::
Na dole strony będzie ścieżka zagłębienia, podobnie jak na górze strony.
Widzę postęp ale mam nadzieję że to nie koniec.
...
P.S. "Podobne tematy" to na jakiej zasadzie są podpowiadane? Bo w niektórych miejscach straszne bzdury są jako "podobne"
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect key file for table './mazdaspeed_forum/privmsgs.MYI'; try to repair it [126]
SQL
UPDATE privmsgs SET message_text = '' WHERE msg_id = 794018
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_privmsgs.php
LINE: 1004
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: includes/functions_privmsgs.php
LINE: 906
CALL: delete_pm()
FILE: includes/ucp/ucp_pm.php
LINE: 239
CALL: handle_mark_actions()
FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: ucp_pm->main()
FILE: ucp.php
LINE: 321
CALL: p_master->load_active()
Sewer napisał(a):Czy mozna dodac opcje " idz do ostatniego nieprzeczytanego postu" a nie tylko "pokaz najnowszy post"
Admir napisał(a):PODEPNĘ SIĘ POD TEN WATEK.
Admir napisał(a):SZCZEGÓLNIE UCIĄŻLIWE JEST BOWIEM SZUKANIE NA FORUM SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI DOTYCZĄCYCH SILNIKÓW BENZYNOWYCH ZWŁASZCZA, ŻE NIEKTÓRZY UŻYTKOWNICY NIE PODAJĄ O CZYM PISZĄ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy