Uwagi do funkcjonowania forum
Z czasownikami, piszemy oddzielnie, a z przymiotnikami piszemy razem 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Fasola napisał(a):zaczął porządki robić
To trochę mu zejdzie
nemi napisał(a):Czy Wam forum też od czasu do czasu się przycina i chodzi jak krew z nosa?
Sprawdziłem łącze w domku. Wygląda OK:
No patrz, a ja mam wolniutkie z 3G i nic się nie przycina
Nie chwal się bo i tak jest lipa jak szwankuje
Gdy wchodzę z któregokolwiek pod forum w temat zlotu jesiennego (tak samo było z poprzednim) nie odnosi mnie do ostatniego nowego postu, tylko do pierwszego postu na ostatniej możliwej stronie. Również nie wyświetla który post był nieprzeczytany.
Edit:
W konkursach fotograficznych to samo.
Edit:
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Mam pewna propozycje co do dzialy NM. Mianowicie co sadzicie o udostepnieniu go uzytkownikom , ktorzy sa na forum chociaz pewnien czas np. miesiac lub dwa i napisali pewna ilosc postow. Zauwazylem, ze pojawiaja sie ludzie, ktorzy loguja sie , pisza dwa posty , a nastepnie zakladaja temat o swoim aucie i juz wiecej sie nie loguja, do tego czesto maja problemy z prawidlowym opisaniem watku , dodaniem fotek i wszelkich opisow. Co Wy na to ?
cbrPL napisał(a):Gdy wchodzę z któregokolwiek pod forum w temat zlotu jesiennego (tak samo było z poprzednim) nie odnosi mnie do ostatniego nowego postu, tylko do pierwszego postu na ostatniej możliwej stronie. Również nie wyświetla który post był nieprzeczytany.
Edit:
Ja mam tak we wszystkich globalnych. Trzeba celować w odnośnik z różnych działów i w tedy trafia.
CezaR83 napisał(a):Błędy w wyświetlaniu i brak niektórych belek strony na Przeglądarce Opera 11.51
Mam tą samą wersję i u mnie jest wsio ok. Może jakies ustawienia przeglądarki/wtyczki zmieniałeś?
Jakiś tam podpis Leszka :P
Hmmm raczej w przeglądarce nie bawiłem sie ustawieniami, rozszerzenia? hmmm mam 6 bede musiał wyłączać pojedynczo i sprawdzić 
CezaR83 napisał(a):Błędy w wyświetlaniu i brak niektórych belek strony na Przeglądarce Opera 11.51
Sporo używam opery i nie miałem podobnego problemu.
the right man in the wrong place...
Nie mozna dodać do wyboru czy chę żeby temat w którym odpowiadam był automatycznie dodany do subskrypcji -powiadamiania lub nie ? Chodzi mi o ogólne ustawieni takiej opcji dla całego forum, chyba ,ze jest a Ja nie widzę.
Na dole strony masz "obserwuj" musisz zaznaczyć ręcznie.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Na dole strony masz "obserwuj" musisz zaznaczyć ręcznie.
Tak jest, jeśli interesuje Cię pojedynczy wątek...
marcin255 napisał(a):Chodzi mi o ogólne ustawieni takiej opcji dla całego forum
...a ogólne ustawienie dla całego forum masz tutaj: ucp.php?i=prefs&mode=post
the right man in the wrong place...
Jakis fiuczer mam zainstalowany który robi taka ładna nakładkę
, ale jeszcze nie wiem który
Podoba Ci sie?, Zainstaluj Opere
i sprawdź!
Podoba Ci sie?, Zainstaluj Opere