Uwagi do funkcjonowania forum
Nie ma takich ustawień na forum. Linki w nowej karcie można otwierać klikając środkowym przyciskiem myszy i/lub trzymając klawisz [ctrl], ewentualnie [shift].
the right man in the wrong place...
Chyba mamy nowego spambota:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=53569
http://www.mazdaspeed.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=53569
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Przy próbie napisania odpowiedzi w moim temacie o sprzedaży auta zostaję wylogowany.
Ponowne logowanie, ponowna próba napisania odpowiedzi i znowu zostaję wylogowany.
WTF?
Ponowne logowanie, ponowna próba napisania odpowiedzi i znowu zostaję wylogowany.
WTF?
jeśli masz, to spróbuj użyć innej przeglądarki.. choć jeśli się uda to będzie to tylko połowiczne załatwienie sprawy.. u mnie pomogło, wyrzucało mnie po logowaniu więc tak sobie poradziłem..
U mnie wczoraj było to samo na Mozilli, IE dawał radę, ale spowodowane to było kiepskim zasięgiem Orange 
-
Fasola
Grzyby napisał(a):Przy próbie napisania odpowiedzi w moim temacie o sprzedaży auta zostaję wylogowany.
WTF?
To odgórny znak, że nie masz jej sprzedawać
Dodanie do czarnej listy powinno to uczynić
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Od pewnego czasu mam problem z przeglądania forum. Używam przeglądarki chrome, ale jest problem tylko z forum mazdapseed. Wszystkie inne strony na sieci działają bez zarzutu.
Przy otwieraniu nowych stron otrzymują komunikat:
Brak odebranych danych
Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.
Oto kilka propozycji:
Reload this web page later.
Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych.
Przy kilkukrotnym odświeżaniu strony w końcu udaje się załadować stronę.
Prośba do moderatora o wyjaśnienie o co chodzi.
Przy otwieraniu nowych stron otrzymują komunikat:
Brak odebranych danych
Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.
Oto kilka propozycji:
Reload this web page later.
Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych.
Przy kilkukrotnym odświeżaniu strony w końcu udaje się załadować stronę.
Prośba do moderatora o wyjaśnienie o co chodzi.
Niestety podałeś za mało informacji, żeby jednoznacznie odpowiedzieć w czym jest problem. Poszukaj w sieci najczęściej udzielanych porad dla problemu opisanego "net::ERR_EMPTY_RESPONSE". Jeśli nie pomogą, będziemy myśleć dalej.
the right man in the wrong place...
Mam dokładnie to samo – tylko na tym forum i od jakiegoś miesiąca. Czasami dopiero kilkunastokrotne odświeżanie strony pomaga.
Chrome w firmie i tam są problemy.
Na FF to się nie pojawia ale czasem bardzo długo czeka czekać żeby strona "zastartowała" (mówię oczywiście o forum)
Na FF to się nie pojawia ale czasem bardzo długo czeka czekać żeby strona "zastartowała" (mówię oczywiście o forum)
A korzystacie może z NetLimitera? Spróbujcie ustawić w nim stałe porty dla serwera. Tudzież opcjonalne ustawienia Chromka? Opera, Lisek i Safari nie mają tego problemu. Na Chrome potwierdzam problem, ale nie szukałem rozwiązania, bo nie korzystam z tej przeglądarki..
Jakiś tam podpis Leszka :P
Osobiście przeszedłem na Chrome ponieważ Liska nie lubię, a Opera nie dawała rady po jakimś czasie z logowaniem.
Nie mam na razie żadnego problemu z Chrome.
Nie mam na razie żadnego problemu z Chrome.
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Przeglądarka Firefox 5.0
Gdy wchodzę na forum i potem w jakiś topic 'kwadracik' przy autorze posta i dacie posta nie zaświeca się, a tak jest na innych forach, to znaczy powinien zaświecić się ten post który był pierwszy od mojej ostatniej wizyty napisany i wszystkie niżej.
Gdy wchodzę na forum i potem w jakiś topic 'kwadracik' przy autorze posta i dacie posta nie zaświeca się, a tak jest na innych forach, to znaczy powinien zaświecić się ten post który był pierwszy od mojej ostatniej wizyty napisany i wszystkie niżej.
Amor Patriae Nostra Lex !