Uwagi do funkcjonowania forum
Panowie, a co z gadżetami klubowymi?
Kiedy sklepik znowu ruszy?
Kiedy sklepik znowu ruszy?
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Wiem, że to nie ten temat, ale tamten tj viewtopic.php?f=150&t=102964 jest zamknięty i nie wiedziałem do kogo i gdzie pisać
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Ja też mam opóźnienia w powiadomieniach ale przywykłem do tego 
btw. można dodać więcej grup aby hurtem wysyłać PW? Bo widzę, że została dodana grupa Zarząd a przydały by się jeszcze inne.
I żeby każdy mógł z tego skorzystać a nie tylko Ci powyżej niebieskiej tabliczki, da się?

btw. można dodać więcej grup aby hurtem wysyłać PW? Bo widzę, że została dodana grupa Zarząd a przydały by się jeszcze inne.
I żeby każdy mógł z tego skorzystać a nie tylko Ci powyżej niebieskiej tabliczki, da się?

tco_tm napisał(a):Tak, w koszu widać usunięte wątki, nick osoby która dokonała usunięcia i ewentualnie wpisany powód.
To spoko, tzn. że niektórzy ze zwykłego lenistwa po koszowaniu zakładają kolejny wątek. Myślałem zwyczajnie, że nie widzą mojej wskazówki wpisanej w treści pierwotnego tematu.
Obstawiam, że robią to z braku umiejętności posługiwania się forum. Ja mam metodę zamykania tematów i koszowania po kilku dniach, żeby ten co go założył zobaczył na pewno co zrobił źle.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
no żeby nie powstawało tyle dublowanych tematów od nowych forumowiczów.
oraz tematów w złych działach.
tak będą mieli czas najpierw na oswojenie się z forum i poszukanie.
na wielu forach się to stosuje i ja osobiście uważam to za bardzo dobre rozwiązanie
oraz tematów w złych działach.
tak będą mieli czas najpierw na oswojenie się z forum i poszukanie.
na wielu forach się to stosuje i ja osobiście uważam to za bardzo dobre rozwiązanie
ravo napisał(a):Zamyka to Nas na nowych członków społeczeństwa, uważam że rozwiązanie ma więcej minusów niż plusów.
zamyka na tych co są leniami i im się nie chce poczytać i wchodzą na forum tylko jednorazowo żeby zadać pytanie i otrzymać odpowiedź na srebrnej tacy.
chyba że stawiacie właśnie na ilość a nie na jakość userów.
ale jak tam wolicie
uważam że bardziej go zniechęci do forum moderator koszujący jego temat.
a tak pojawiłaby mu się po prostu informacja typu:
"Dla nowych użytkowników obowiązuję limit 10 postów przed założeniem nowego tematu.
Prosimy, zapoznaj się z zawartością forum i użyj opcji SZUKAJ.
Bardzo możliwe że problem który chcesz opisać był już poruszany.
Jeśli jednak nie znalazłeś interesującego Cię zagadnienia, napisz do któregoś z moderatorów prośbę o możliwość założenia tematu.
Zapraszamy do udzielania się w życiu forum Mazdaspeed."
coś w tym stylu.
użytkownicy którym wyskakują takie komunikaty bardziej odgórnie dostosują się do sytuacji bo po części nie będą mieli wyjscia i pogodzą się z tym (lub nie
)
ale często jest tak żemoderatorzy koszują a potem nowy użytkownik nie wie o co chodzi bądź czuje się urażony że ktoś go prześladuje i usuwa mu wątek często nawet nie próbując zrozumieć o co chodzi a czasami nawet wdając się z moderatorem w dyskusje że jemu akuratu pasuje Dział w którym założył temat.
ale pewnie dalej jesteście na nie
a tak pojawiłaby mu się po prostu informacja typu:
"Dla nowych użytkowników obowiązuję limit 10 postów przed założeniem nowego tematu.
Prosimy, zapoznaj się z zawartością forum i użyj opcji SZUKAJ.
Bardzo możliwe że problem który chcesz opisać był już poruszany.
Jeśli jednak nie znalazłeś interesującego Cię zagadnienia, napisz do któregoś z moderatorów prośbę o możliwość założenia tematu.
Zapraszamy do udzielania się w życiu forum Mazdaspeed."
coś w tym stylu.
użytkownicy którym wyskakują takie komunikaty bardziej odgórnie dostosują się do sytuacji bo po części nie będą mieli wyjscia i pogodzą się z tym (lub nie
ale często jest tak żemoderatorzy koszują a potem nowy użytkownik nie wie o co chodzi bądź czuje się urażony że ktoś go prześladuje i usuwa mu wątek często nawet nie próbując zrozumieć o co chodzi a czasami nawet wdając się z moderatorem w dyskusje że jemu akuratu pasuje Dział w którym założył temat.
ale pewnie dalej jesteście na nie