Uwagi do funkcjonowania forum
czy ja coś popsułem, czy ktoś mi obciął forum po bokach ?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Panowie zróbcie coś, bo na niektórych podstronach litery się zlewają w FF.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
W moim odczuciu na +
Panowie, to żadne odkrycie, ale poprawcie tło i znaczek FB Lubię to, bo nie pasuje to w ogóle do całości. Proponowałbym go umieścić obok logo głównego lub na pasku "Użytkownicy".

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Marjanek1 napisał(a):Jak znaleźć dział np. kup Mazdę , do którego odsyłacie, a nie ma takiego działu?? Czy ja czegoś nie rozumiem, czy może...
Ogólny –> Kupuję Mazdę!
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale tak od wczoraj nie dostaje powiadomien o wiekszosci tematow, w ktorych biore udzial itd. Cos zmienialiscie czy ja mam cos namieszane w ustawieniach konta?
A czy coś zmieni się w kwestii opóźnień w powiadamianiu o pw?
Na poprzednim "forum" powiadomienia przychodziły zwykle w ciągu minuty od otrzymania pw, na tym zwykle mija nie mniej niż 1-2h
Na poprzednim "forum" powiadomienia przychodziły zwykle w ciągu minuty od otrzymania pw, na tym zwykle mija nie mniej niż 1-2h
Grzyby napisał(a):A czy coś zmieni się w kwestii opóźnień w powiadamianiu o pw?Na poprzednim "forum" powiadomienia przychodziły zwykle w ciągu minuty od otrzymania pw, na tym zwykle mija nie mniej niż 1-2h
Czy już się poprawiło?
the right man in the wrong place...