Mirek napisał(a):bo podkładki pod tablice kosztują około 2zł za sztukę
ok, kolejne podkładki pod tablice załatwia Mirek po 2zł, ja prosze 4.
www.mazdaspeed.pl
Mirek napisał(a):bo podkładki pod tablice kosztują około 2zł za sztukę
Jacol napisał(a):uważasz że klub zarabie na gadzetach?
Jacol napisał(a):Mirek napisał(a):bo podkładki pod tablice kosztują około 2zł za sztukę
ok, kolejne podkładki pod tablice załatwia Mirek po 2zł, ja prosze 4.
farciarz napisał(a):.nie możesz miec pretensji do Jacka...bo to nie on podjął ta decyzję. Jak byś zauważył to ... jak mi się wydaje on tylko przyjął decyzję do zrealizowania w tym dziale...więc nie wieszajmy na nim psów język ....bo chłopak nie jest niczemu winien.
Mirek napisał(a):jeśli powiedziałbyś 400 to bym Ci je załatwił po 1,8zł ale nie o to chodzi.
Mirek napisał(a):Nie wmawiajcie ludziom że nie macie zysku z forumowiczów
Jacol napisał(a):tyle razy był mailing o pomoc w róznych działach.
Jacol napisał(a):Mirek napisał(a):Nie wmawiajcie ludziom że nie macie zysku z forumowiczów
Jesteś przecież klubowiczem, więc ty też byś miał jakiś zysk z tego, masz dostęp do bilansu finansowego, przeczytałeś go chociaz raz? Nie ma MY, WY.
Jacol napisał(a):marcus_87 zgłaszasz się na moda w NM? tyle razy był mailing o pomoc w róznych działach. Jakoś nie widziałem zebys się zgłosił... z tego co napisałes wygląda to tak, wszyscy i wszystko dla mnie, a ja w zamian pokaze samochód w NM![]()
marcus_87 napisał(a):życie klubowiczów i forumowiczów to nie tylko oficjalne posty ale PW, rozmowy na gg czy przez telefon. było wiele osób które pytały o rzeczy umieszczone w moim temacie a ja starałem się pomóc i coś podpowiedzieć. myślę że inni też tak postępowali i było to korzystne dla obu stron
marcus_87 napisał(a):gdybym miał czas i umiejętności pewnie bym się zgłosił chociaż też pierwszy raz o tym słyszę, powiedz szczerze co zajmie więcej czasu osobie wysyłającej gadżety: przegląd nowych postów w paru tematach
alien_pila napisał(a):Jacol napisał:
tyle razy był mailing o pomoc w róznych działach.
akurat nie mnie dotyczy ta wypowiedź , ale ja pierwsze słyszę o tym , a napewno bym się zastanowił nad tym i chętnie pomógł.
marcus_87 napisał(a):nie "wszystko i wszyscy dla mnie a ja pokażę auto". życie klubowiczów i forumowiczów to nie tylko oficjalne posty ale PW, rozmowy na gg czy przez telefon. było wiele osób które pytały o rzeczy umieszczone w moim temacie a ja starałem się pomóc i coś podpowiedzieć. myślę że inni też tak postępowali i było to korzystne dla obu stron
soul napisał(a):ale co to kogo obchodzi... ?....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy