EDIT:
Zmienilem "śmoc" na "szmoc", bo jak zauwazyl Hawkins, to na pewno nie byla "śmoc". Ups.

www.mazdaspeed.pl
Achemenid napisał(a):Ale to nic nie daje bo nie wien za co ja dostalem( –) czy(+) i to mi nic nie daje ,jaki ja popelnilem nie takt lub co zrobilem dobrze to nic nie uczy .
A i od kogo brak informacji.
hazell napisał(a):Zaaaajebiście, widzę, że ci, którzy się sprzeciwiali już mają po –. Super!
Toud napisał(a):Daj mnie znać od kogo dastałem minusa
Toud napisał(a):tco_tm Wyjaśnij mi teraz gdzie popełniłem błąd, że dostałem "–"?
Toud napisał(a): Jak nic mam zadatki na czarną owcę w klubie
tco_tm napisał(a):Dlatego dostajesz ode mnie, jako przestawiciela jasnej strony mocy, plusa. Mam nadzieje, ze w ten sposob przeciagne Cie na moja strone i bedziesz moim wasalem.
tco_tm napisał(a):Co wy tak k$#@! powaznie traktujecie te w sumie zabawe?
Toud napisał(a):Dla mnie nie jest to żaden wskaźnik kto jak bardzo jest pomocny, jedynie jak bardzo lubiany.
b2 napisał(a):pachem napierdalano
b2 napisał(a):Achemenid napisał:
Ale to nic nie daje bo nie wien za co ja dostalem( –) czy(+) i to mi nic nie daje ,jaki ja popelnilem nie takt lub co zrobilem dobrze to nic nie uczy .
A i od kogo brak informacji.
ha. ten problem można rozwiązać w sposób taki jak na forum.cdrinfo.pl, gdzie dostajesz punkty +/– i jednocześnie na priv msg od kogo i za co.
hazell napisał(a):b2 napisał(a):pachem napierdalano
b2 – nikt mnie pachem nigdy nie [tiiit], nie mam skrzywionej psychiki i nie mam traumatycznych przeżyć. Ja po prostu obserwuję świat i czytam książki więc mam pole do porównania. O ile Ciebie to spotkało to bardzo mi przykro i rozumiem Twoją chęć pokazania "tatusiowi", że i Ty jesteś w stanie zdobyć kilka plusików. Ale jak na razie jest u Ciebie 1 do 1, więc chyba będzie [tiiit] w domciu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Koordynatorzy, Koordynatorzy Forum