Jak wypisać się z forum?
jErEk1987, gdzieś to już czytałem... 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
no to dobrze z całym szacunkiem po to napisałem zeby można było przeczytac chodz juz nie ddługo to pewnie tu na tym forum nie wiele bedzie można przeczytac jesli sie nie bedzie super klubowiczem . Zwykły uzytkownik nie dostapi zaszczytu zeby cos przeczytac lub napisac
- Od: 11 sty 2008, 15:34
- Auto: Mazda 323F 1.5 16v DOHC
jErEk1987 napisał(a):Zwykły uzytkownik nie dostapi zaszczytu zeby cos przeczytac lub napisac
Akurat drogi kolego do czytania masz 100% forum, a do pisania również tyle samo
Koniec OT 
Przykro mi, ale jestem zmuszony zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami usunąć Wasze wypowiedzi i proszę więcej nie poruszać tematu zamknięcia działu. Emocje i generalizacja są naprawdę zbędne. Wszystkiego dobrego z okazji Świąt.
jak dzieciaki
cieszmy się, że i tak możemy korzystać z tej góry informacji technicznych, które nam tak bardzo pomagają. Klubowicze nie dość, że płacą składki, to tworzą ten klub i muszą mieć z tego powodu jakieś przywileje. Tyle ode mnie. Ja niesmaku nie czuje.
Pozdr.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdr.

Gość napisał(a):Decyzje podjalem po tym ze dzial Nasze Mazdy oddaliscie tylko Klubowiczom
z uwagi na ten problem, również proszę o wypisanie (skasowanie mojego profilu)
Powód? (nie jedyny)
Dziś specjalnie umyłem, wypolerowałem madzie (3h nad tym spędziłem), żeby zrobić jej nową sesję zdjęciową ze założonym spojlerem, bo chciałem pochwalić się zdjęciami w dziale Nasze Mazdy, a tu wchodzę na profil z moją mazdą w Nasze Mazdy i peszek, chu*a mogę zrobić...
Nie lubie chamstwa.
Chciałem nawet zapisać się do klubu, ale już mi się odechciało.
Pozdrawiam A-D-D
Proszę skasować mój profil.
- Od: 5 cze 2008, 14:50
... niestety komercja, komercja, komercja xxx PLN za plakietkę i brak pewności, że się będzie w klubie
Bardzo często osoby szukają pomocy – szybkiej pomocy a Wy powinniście być po to aby im pomagać a nie kasować posty.
Proszę lepiej kasować kłótnie i brak nawiązywania do tematu a nie koszować całe tematy!
Bardzo często osoby szukają pomocy – szybkiej pomocy a Wy powinniście być po to aby im pomagać a nie kasować posty.
Proszę lepiej kasować kłótnie i brak nawiązywania do tematu a nie koszować całe tematy!
eFKA 323 1.8 Automat + LPG sequent 24
http://ussemo.eu/
http://ussemo.eu/
- Od: 17 lis 2008, 23:40
- Auto: 323F BA 1.8 AT
XEEEnq błądzisz...
płacisz dopiero jak zostaniesz przyjęty.
i bardzo często uzyskują taką pomoc, czasem w formie krótkiej i konkretnej odpowiedzi z zaznaczeniem, że ten temat powinien zostać poprawiony/połączony z innym, czasem poprzez podanie linka do konkretnej odpowiedzi. a gdy temat jest poruszany setny raz to nie dziw się, że niektórym brakuje już sił i chęci, szczególnie, że w takich przypadkach ze znalezieniem odpowiedzi radzi sobie nawet forumowa wyszukiwarka i to po wpisaniu jednego kluczowego słowa (bo po prostu takich tematów jest mnóstwo).
XEEEnq napisał(a):PLN za plakietkę i brak pewności, że się będzie w klubie
płacisz dopiero jak zostaniesz przyjęty.
XEEEnq napisał(a):Bardzo często osoby szukają pomocy – szybkiej pomocy a Wy powinniście być po to aby im pomagać a nie kasować posty.
i bardzo często uzyskują taką pomoc, czasem w formie krótkiej i konkretnej odpowiedzi z zaznaczeniem, że ten temat powinien zostać poprawiony/połączony z innym, czasem poprzez podanie linka do konkretnej odpowiedzi. a gdy temat jest poruszany setny raz to nie dziw się, że niektórym brakuje już sił i chęci, szczególnie, że w takich przypadkach ze znalezieniem odpowiedzi radzi sobie nawet forumowa wyszukiwarka i to po wpisaniu jednego kluczowego słowa (bo po prostu takich tematów jest mnóstwo).
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8