ravo napisał(a):Adaś napisał(a):Za dwa dni koniec ankiety a temat porzadku w tym dziale wlasciwie stoi
wiesz jako chetny na moda mogl bys przedstawic swoj program a wnim nowy regulamin i pomysly – oj tak zle przygotowany jestes

? ciezko bedzie wygrac

Jak widze na razie chyba jako jedyny zainteresowalem sie w ogóle problemem narastającego bałaganu w nowym dziale.
Co z działami Opinie/Porady – jaka ich zawartośc zostanie dołączona do Kupić czy zostało to już ustalone? Jaka ma być merytoryczna zawartość "Kupic.." – czy użytkownicy będą mogli zakładać oddzielne tematy do interesującego ich auta, czy zapytania w 1 temacie (trochę bałagan jest z tym w Poradach bo posty z odpowiedziami o konkretny model przeplatają się z nowymi zapytaniami – chciałbym żeby na ten temat wypowiedzieli się inni bardziej doświadczeni moderatorzy
Ja ze swojej strony widzę tematy "na co zwrócić uwagę przy kupnie danego modelu" do których linki będą w 1 przyklejonym temacie, a większość wiedzy zwarta w 1 poście przy danym modelu.
Odnośnie zapytań o auta z aukcji itd się wypowiedziałem, jestem ciekaw innych opinii.