bajer0 napisał(a):o tyle akurat w dziale kupie i sprzedam wydaje mi sie, ze takie czyszczenie na pewno nie zaszkodzi
Wydaje mi sie ze nie ma sensu tego trzymac wiec po jakims terminie mozna je usuwac....
www.mazdaspeed.pl
bajer0 napisał(a):o tyle akurat w dziale kupie i sprzedam wydaje mi sie, ze takie czyszczenie na pewno nie zaszkodzi
wojciech31 napisał(a):bajer0 napisał:
o tyle akurat w dziale kupie i sprzedam wydaje mi sie, ze takie czyszczenie na pewno nie zaszkodzi
Wydaje mi sie ze nie ma sensu tego trzymac wiec po jakims terminie mozna je usuwac....
tco_tm napisał(a):zdecydowalem, ze łączenie postów bedzie odbywalo sie tylko do okreslonej roznicy czasowej pomiedzy wysłanymi wiadomościami
tco_tm napisał(a):Temat rowniez dyskusjny. Mysle, ze lepszym rozwiazaniem byloby automatyczne zamykanie takich watkow, ale to chyba mod na prosbe moderatora. Kasowanie (automatyczne oproznianie) jest mozliwe od zaraz, ale nie wiem, czy to jest dobry pomysl... Stare ogloszenia sa zawsze jakims archiwum wiedzy o sprzedajacych, etc. Usuniecie tych kilku postow nie wplynie znaczaco na ograniczenie wielkosci bazy – a juz na pewno na szybkosc dzialania serwera.
bajer0 napisał(a):moze ankietka?
na poczatek proponuje ankietke dotyczaca samych ogloszen. W ten sposob odejdzie nam jeden problem, dlaczego to nie mozna by wprowadzic laczenia postow...
tco_tm napisał(a):Stare ogloszenia sa zawsze jakims archiwum wiedzy o sprzedajacych, etc
nemi napisał(a):PS. W sumie mi te ogłoszenia nie przeszkadzają, uważam tylko, że są absolutnie zbędne i niepotrzebne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy