Uwagi do funkcjonowania forum
Nieprawda
Nie bierze pod uwagę żadnego regulaminu.
A klubowicze używający słów wulgarnych mogą dalej sobie wulgaryzmy wypisywać.
Nikt nie będzie zaglądał na to forum jak wszystkich zbanujecie.
Nie bierze pod uwagę żadnego regulaminu.
A klubowicze używający słów wulgarnych mogą dalej sobie wulgaryzmy wypisywać.
Nikt nie będzie zaglądał na to forum jak wszystkich zbanujecie.
-
xedi
Takie coś np rzuciło mi się w oczy:
jak jeszcze coś przy okazji zobaczę to zamieszczę
waldii napisał(a):<lol>![]()
jeb.na jedzie
![]()
jak jeszcze coś przy okazji zobaczę to zamieszczę
-
xedi
Kolego, dajesz przykład z postu z czerwca 2009 
I powiedz mi łaskawie – skąd wiesz że nie dostał za to po łapach?
Jakbym chciał to znalazłbym pewnie setki innych z dawniejszych czasów lub takich których moderatorzy nie wyłapali – nie są w stanie czytać wszystkiego na forum.
Nie rób nam tutaj za samozwańczego moda bo to marna linia obrony ...
I powiedz mi łaskawie – skąd wiesz że nie dostał za to po łapach?
Jakbym chciał to znalazłbym pewnie setki innych z dawniejszych czasów lub takich których moderatorzy nie wyłapali – nie są w stanie czytać wszystkiego na forum.
Nie rób nam tutaj za samozwańczego moda bo to marna linia obrony ...
Dobrze jeśli idzie o wulgaryzmy to w porównaniu z innymi forami jest super.
To skoro Grzyby już się wtrąciłeś,
to dlaczego nie przestrzegane jest wymaganie 30 postów do zamieszczenia ogłoszenia?
A tu człowieka banują za byle drobiazg tym bardziej ze i tak temat trafił do kosza.
To skoro Grzyby już się wtrąciłeś,
to dlaczego nie przestrzegane jest wymaganie 30 postów do zamieszczenia ogłoszenia?
A tu człowieka banują za byle drobiazg tym bardziej ze i tak temat trafił do kosza.
-
xedi
xedi napisał(a):dlaczego nie przestrzegane jest wymaganie 30 postów do zamieszczenia ogłoszenia?
Zawsze jest to indywidualna decyzja moderatora. I nie, nie ma faworyzowania klubowiczów bo z tymi raczej nie ma problemu 30 postów.
Zawsze osoba chcąca zamieścić ogłoszenie może napisać pw do moderatora prośbę z uzasadnieniem. Jeżeli ogłoszenie nie nosi znamion jednorazowego ogłaszania sprzedaży zwykle jest (było) tolerowane. W końcu są tutaj ludzie którzy pomimo rejestracji nie piszą postów bo nie mają takiej potrzeby.
xedi napisał(a):A tu człowieka banują za byle drobiazg tym bardziej ze i tak temat trafił do kosza
Nie patrz na innych i nie szukaj tym sposobem tłumaczenia na swoje niewłaściwe zachowanie. Skoro było niewłaściwe, to pochyl głowę i przyjmij takie "upomnienie" jak mężczyzna
xedi napisał(a):Jakim prawem wszechmogący Leszek sobie ot tak banuje użytkowników ... za szczerość?
A z tym chyba się przychylę do moderatorów, gdyż sam kiedyś ( to było chyba w 2006 r ) otrzymałem jako klubowicz bana na 24h co wydawało mi się nie do przyjęcia ( i jaką to frustrację spowodowało u mnie .... hehe ), ale jak się okazało to właśnie wlepiono mi takie cosik ( ban ) za wulgaryzm użyty w swoim poście którego wówczas ( latka temu zastosowałem pisząc) .... już naprawdę nie wiem w jakim temacie. Moderatorzy są raczej w większości tolerancyjni nawet gdy się stosuje dość ostre wypowiedzi .... ( wiem to po sobie ). I banują raczej w wyjątkowych wypadkach które rażąco w oczy łamią regulamin forum.
Tyle na temat ...
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Grzyby napisał(a):Nie patrz na innych i nie szukaj tym sposobem tłumaczenia na swoje niewłaściwe zachowanie. Skoro było niewłaściwe, to pochyl głowę i przyjmij takie "upomnienie" jak mężczyzna
Ja dziękuję za taki drobne upomnienie na tydzień czasu.
Już nie chodzi o to że nie będę mógł sobie popisać na forum, ale pewne spawy załatwia się poprzez PW.
Brak dostępu do skrzynki stwarza istotne problemy.
A tu taki byle małolat, co cały czas na forum przesiedział na rozmowach na czaterii itp., ot tak sobie blokuje użytkownika na tydzień czasu.
Brawo

Leszku
dla Twojej pogłębionej przyjemności możesz sobie całkiem usunąć użytkownika o nicku Hazu z forum.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
-
Omnix
Omnix napisał(a):Ja dziękuję za taki drobne upomnienie na tydzień czasu.
Ile Ty masz kont? Nie potrafisz się zastosować do pierwszego punktu regulaminu który jest od dawna?
tco_tm napisał(a):1. Zasady ogólne
1.1. Zakładanie kont
Na forum obowiązuje zakaz posiadania więcej niż jednego konta oraz użyczania go innym
osobom. Złamanie tych ustaleń grozi usunięciem bez wyjątków wszystkich kont
naruszających regulamin.
Dzisiaj wszystkie zostaną usunięte. Czyli Hazu, Xedi, ()Marek() i Omnix. I nieistotne jest jak długo istnieją i czy wiąże się z nimi jakaś historia.
Dosyć użytkowników którzy gwiżdżą na jakikolwiek regulamin mając wszystko w nosie i na dodatek na okrągło mają pretensje do całego świata.
Omnix napisał(a):A tu taki byle małolat, co cały czas na forum przesiedział na rozmowach na czaterii itp., ot tak sobie blokuje użytkownika na tydzień czasu.
Nie ot tak, tylko, jak widać, za totalną lameriadę.
Pozdor Myjk
1.7. Ostrzeżenia i banicja
Moderatorzy forum mają możliwość nakładania na uczestników 90-dniowych ostrzeżeń.
Zebranie trzech ostrzeżeń wiąże się z przyznaniem 7-dniowego okresu banicji, w którym
użytkownik nie może korzystać z forum. W szczególnych przypadkach naruszenia porządku
na forum banicja może zostać nadana bez wcześniejszych ostrzeżeń i bezterminowo.
Hazu otrzymał ode mnie 3 ostrzeżenia. Każde w odstępie czasu, za inne przewinienie i po żadnym nie skontaktował się ze mną przez PW. W konsekwencji stał się pierwszą osobą, która otrzymała ode mnie 7 dniowego BANa. Zgodnie z powyższym cytatem z regulaminu.
Myślę, że rozwiałem wszelkie wątpliwości co do mojej samowolki. EOT
Jakiś tam podpis Leszka :P