Uwagi do funkcjonowania forum
bandit266 napisał(a):a najbardziej mnie wkurzają tacy co się rejestrują o 13.00 a za 2 min już temat wisinawet dobrze nie sprawdzą, czy w odpowiedni dział weszli tylko walą "na pałę" Ehhh
przed chwilą był taki jeszcze jeden w dziale Elektronika/ Usprawnienia
mam pytanko, może zablokować nowy userom możliwość tworzenia tematów??
na wielu forach stosują takie coś, nawet bodajże na mazda626.net
wystarczy ze nowy user napisalby powiedzmy 5-10 postów (wtedy uznajemy ze gdzies o cos zapytal i conieco przeczytal i wie już co robi) i wtedy dopiero ma mozliwosc utworzenia tematu
wiem ze ktos moze przyspamowac a potem temat zalozyc, ale na pewno pomoze Wam to jakos w pracy i czesciowo zatrzyma naplyw nowych tematow ktore byly 1000razy i jeszcze nie w tym dziale co trzeba
ja to ja bym nie mogł nigdzie pisać xD
...może jestem świerzak
, ale użytkuję MPV-kę i czemu nie ma podziału w Mazda/MPV/LW na silniki benzynowe i diesla, przecież łatwiej by się szukało, a tak trzeba kopać, niewiem jak w innych modelach, ale myślę że taki podział by wiele nam ułatwił 
- Od: 25 wrz 2010, 00:59
- Auto: Mazda MPV II 99r 2,0 benzyna
bonisz napisał(a):czyżby w benzynie jeździło tylko kilka aut i stąd brak tematu
Odwrotnie. Diesla jeździ "tak mało", że zasłużył na swój dział. Te silniki są osobno, ze względu na typowość usterek. W benzynie psuje sie wszystko a w dieslu wtryski i pompa. Tak pół żartem pół serio
Głupie pytanie to i głupia odpowiedź.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Radex napisał(a):bandit266 napisał(a):a najbardziej mnie wkurzają tacy co się rejestrują o 13.00 a za 2 min już temat wisinawet dobrze nie sprawdzą, czy w odpowiedni dział weszli tylko walą "na pałę" Ehhh
wystarczy ze nowy user napisalby powiedzmy 5-10 postów (wtedy uznajemy ze gdzies o cos zapytal i conieco przeczytal i wie już co robi) i wtedy dopiero ma mozliwosc utworzenia tematu
wiem ze ktos moze przyspamowac a potem temat zalozyc, ale na pewno pomoze Wam to jakos w pracy i czesciowo zatrzyma naplyw nowych tematow ktore byly 1000razy i jeszcze nie w tym dziale co trzeba
pomysł RadeXa

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Leszek napisał(a):bonisz napisał(a):czyżby w benzynie jeździło tylko kilka aut i stąd brak tematu
Odwrotnie. Diesla jeździ "tak mało", że zasłużył na swój dział. Te silniki są osobno, ze względu na typowość usterek. W benzynie psuje sie wszystko a w dieslu wtryski i pompa. Tak pół żartem pół serio![]()
Głupie pytanie to i głupia odpowiedź.
Zgadzam się w całej okazałości tego postu
bandit266 napisał(a):Radex napisał(a):bandit266 napisał(a):a najbardziej mnie wkurzają tacy co się rejestrują o 13.00 a za 2 min już temat wisinawet dobrze nie sprawdzą, czy w odpowiedni dział weszli tylko walą "na pałę" Ehhh
pomysł RadeXaNa przykład taki ja: już trochę na naszym forum siedzę, kilka postów naklepałem, a tematu jeszcze nigdy żadnego nie założyłem
Też ciekawa propozycja która zasługuje na rozpatrzenie choćby z uwagi na problem ze stosowaniem się nowych użytkowników do regulaminu forum w kontekscie zakładania nowych wątków.
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Coraz lepiej te powiadomienia działają. Właśnie dostałem z: stats.mazdaspeed.pl oraz gtrproject.mazdaspeed.pl Raz przychodzą z mazdaspeed.pl a raz z www.mazdaspeed.pl -- o łysym adresie IP przez grzeczność nie wspomnę.
Pozdor Myjk
zacznę od wrrrrr
edycja postu skutkuję tak około na 50%
w wątku o zapisach zaznaczam cały czas nicki na różowo i tak co 2 nick nie zaznacza jak kliknę wyślij
później już pojedynczo to robiłem to i tak czasami za 3 razem dopiero zaznaczał – masakra
edycja postu skutkuję tak około na 50%
w wątku o zapisach zaznaczam cały czas nicki na różowo i tak co 2 nick nie zaznacza jak kliknę wyślij
później już pojedynczo to robiłem to i tak czasami za 3 razem dopiero zaznaczał – masakra

noooo, mi dalej nie dziala cytowanie jak nalezy
klikam cytuj goscia tu mi wkleja ino czesc wypowiedzi
juz mi raz wciskali kit ze dziala cytowanie selektywne i pewnie cos mimowolnie zaznaczam myszka..
ale po sprawdzeniu okazuje sie ze jestem swiadom swoich czynow i nic mimowolnie nie zaznaczam
a po kliknieciu "cytuj" nie wkleja sie cytat calej wypowiedzi 
klikam cytuj goscia tu mi wkleja ino czesc wypowiedzi
juz mi raz wciskali kit ze dziala cytowanie selektywne i pewnie cos mimowolnie zaznaczam myszka..
ale po sprawdzeniu okazuje sie ze jestem swiadom swoich czynow i nic mimowolnie nie zaznaczam
Jak BEZ zaznaczenia fragmentu tekstu wciśniesz "cytuj" to domyślnie cytuje całego posta.
Jak coś zaznaczysz to wtedy cytuje zaznaczony fragment.
Jak coś zaznaczysz to wtedy cytuje zaznaczony fragment.