Uwagi do funkcjonowania forum
tco_tm napisał(a):Zgodnie z propozycją Myjka zostały wyłączone reklamy Google'a dla Klubowiczów.
Dziękuję za uwzględnienie tego "szczegółu". Co prawda dopiero po roku czasu, ale lepiej późno niż wcale.
Retro napisał(a):W dechę pomysł z tymi reklamami w środku strony Panowie... w dechę...
Aż się wylogowałem i sprawdziłem -- źle nie jest. Aczkolwiek gdyby wziąć pod uwagę, że klubowicze to mniej niż jeden procent obecnie zarejestrowanej społeczności na forum, to reklamy mogły IMHO spokojnie zostać na dole. W końcu jeśli klub na reklamach z forum zarabia przykładowo 1000 zł/mies., to na wyłączeniu reklam dla klubowiczów straciło... szokującą wręcz sumę dziesięciu (10) zł.
jacobs napisał(a):Czcionki jakieś okropne się zrobiły
Fonty.
Pozdor Myjk
Właśnie teraz to jakoś bez sensu wyszło
Zawsze miałem opcje " Zobacz swoje posty " na górze i patrzyłem , kto odpowiedział na dany temat, teraz nie wiem gdzieś ta opcja zniknęła !
Prosze przywrócić stare , dobre forum
Pozdrawiam
Zawsze miałem opcje " Zobacz swoje posty " na górze i patrzyłem , kto odpowiedział na dany temat, teraz nie wiem gdzieś ta opcja zniknęła !
Prosze przywrócić stare , dobre forum
Pozdrawiam
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Myjk napisał(a):IMHO teraz są czytelniejsze.
Dupa blada, teraz jest okropnie.
Aż się przestraszyłem czy na dobre forum wszedłem

A co do reklam to nie wiem bo mi się nie wyświetlają
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te pola z cytatami też jakieś dziwne, i te szare pola... nie podoba mi się
Fonty sa czytelniejsze przynajmniej na Ubuntu wiec mnie nie przeszkadzają.
Pola cytowane, mogłyby byc faktycznie bardziej wyraziste. Szarość.... Siw-y nie masz juz sie czego czepiać, to jakie byś chciał czerwone? Przecież to musi współgrać z całą szatą jaka jest juz od dawna.
PS. Jeszcze drugi samochodzik po prawej Pawle i będzie fajnie
a jak będą marudzić to jeszcze w dolnych rogach dasz 
Pola cytowane, mogłyby byc faktycznie bardziej wyraziste. Szarość.... Siw-y nie masz juz sie czego czepiać, to jakie byś chciał czerwone? Przecież to musi współgrać z całą szatą jaka jest juz od dawna.
PS. Jeszcze drugi samochodzik po prawej Pawle i będzie fajnie
Ostatnio edytowano 21 sie 2010, 22:27 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
lukaszwnw napisał(a):A gdzie opcja "Zobacz swoje posty " ?. Tego najbardziej brakuje
![]()
Pawle, Pisałem ze bedzie kłopot?
PS. Łukasz poszukaj na samym dole
CezaR83 napisał(a):lukaszwnw napisał(a):A gdzie opcja "Zobacz swoje posty " ?. Tego najbardziej brakuje
![]()
Pawle, Pisałem ze bedzie kłopot?
PS. Łukasz poszukaj na samym dole
Dzięki
Zdecydowanie lepiej było , jak było na samej górze.
Widocznie tak miało być
A co do czytelności forum. Tematy i główne działy zostały potraktowane pogrubioną czcionką i myślę , że wyszło to na plus ... Gdyż przez to forum stało się czytelniejsze
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 21 sie 2010, 22:39 przez lukaszwnw, łącznie edytowano 1 raz
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli.. "
- Od: 20 paź 2009, 16:35
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1994`
CezaR83 napisał(a):Szarość.... Siw-y nie masz juz sie czego czepiać, to jakie byś chciał czerwone? Przecież to musi współgrać z całą szatą jaka jest juz od dawna.
Mnie chodzi o ten ciemny szary w ramce do odpowiedzi
Łukasz zwróciłem na to uwage wcześniej, będzie w innym, poczekajmy.
Maciuś, to faktycznie mogłoby byc jaśniejsze bardziej pod tło podchodzące
Maciuś, to faktycznie mogłoby byc jaśniejsze bardziej pod tło podchodzące
Siw-y napisał(a):CezaR83 napisał(a):Szarość.... Siw-y nie masz juz sie czego czepiać, to jakie byś chciał czerwone? Przecież to musi współgrać z całą szatą jaka jest juz od dawna.
Mnie chodzi o ten ciemny szary w ramce do odpowiedzi
Przynajmniej nikt nie będzie miał problemu ze zlokalizowaniem przycisku " Szybka Odpowiedź "

lukaszwnw napisał(a):A gdzie opcja "Zobacz swoje posty " ?
Tymczasowo link wylądował na dole strony, razem z innymi odnośnikami.
Krój pisma może źle wyglądać, jeśli brakuje fonta "Segoe UI" – dystrybuowany z Vistą/7 i Office'm, a w przypadku XP pojawia się po zainstalowaniu Live Messenger'a lub Live Mail'a. Jeśli ktoś uważa, że litery źle wyglądają – proszę o zrzut ekranu, będziemy kombinować z listą fontów zastępczych (obecnie w kolejności: Lucida Sans Unicode, Lucida Grande, Verdana, Arial, Helvetica).
Layout jest ciągle w stanie dryfowania w kierunku wyznaczonym przez pierwszy projekt. Uwagi mile widziane – wszyscy jesteśmy beta-testerami. Proszę tylko brać poprawkę, że nie wszystko jest skończone, no i przygotować się na następne zmiany.
Yard napisał(a):Czy ikony tematów przyklejonych w działach mogą być innego koloru. Teraz są niezauważalne i ludzie powielają tematy, bo ich nie widzą.
Zawsze tak było. Nawet przy pokolorowanych całych wierszach.
the right man in the wrong place...
Osobiście uważam , że udogodnieniem było by przenieść cały niebieski pasek na dole ekranu , mianowicie
"FAQ , UŻYTKOWNICY ,FORUM , itp " , na górę ekrany. Ułatwiło by to wyszukiwanie swoich postów oraz zapoznanie się z FAQ przez nowych użytkowników.
Poza tym cały styl wygląda bardzo ładnie.
. Na Windows 7 (32) działa prawidłowo , bez żadnych zastrzeżeń 
"FAQ , UŻYTKOWNICY ,FORUM , itp " , na górę ekrany. Ułatwiło by to wyszukiwanie swoich postów oraz zapoznanie się z FAQ przez nowych użytkowników.
Poza tym cały styl wygląda bardzo ładnie.

Ostatnio edytowano 21 sie 2010, 22:50 przez lukaszwnw, łącznie edytowano 1 raz