nemi 100 Mb/s ? Mieszkasz w Japonii?
Uwagi do funkcjonowania forum
Leszek napisał(a):Magiczny ten klawisz F5![]()
nemi 100 Mb/s ? Mieszkasz w Japonii?
Jeśli Japonia leży na Powiślu w Warszawie
Ale coś dziś Internet niedomaga... Jak ostatnio testowałem było w okolicach 98 Mb/s, a dziś bryndza

W domku mam tylko 16 Mb/s.
EDIT:
Odmuliło się troszkę:

Panowie i Panie nie wiem jak u was ale u mnie (Teraz jest: 17 cze 2010 21:47) pokazuje czas błędny o 2 godz do tyłu..bo tak naprawdę była teraz 23:47...ktoś zwrócił na to uwagę
Zaobserwowałem to już od dłuższego czasu 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
może mi ktos wyjaśnić dlaczego wyskakuje mi na stronie głównej 5 banerów odnośnie zlotu
co prawda każdy ma inny text ale bez przesady 

ff
problem jest tylko na stronie głównej przy pierwszym odpaleniu, potem po przejściu z działów do strony g. juz jest ok
problem jest tylko na stronie głównej przy pierwszym odpaleniu, potem po przejściu z działów do strony g. juz jest ok
Dawno nie widziałem tak wk* captchy jak tutaj
7 razy popełniłem błąd przy przepisywaniu tych rozmazanych literek i cyfr :/ Dobrze, że cookie sobie poczyściłem bo mnie zablokowało myśląc, że jestem botem 
-
nrm
tco_tm napisał(a):Przykro nam. Na szczęście ta niedogodność jest jednorazowa, a najważniejsze że skutecznie blokuje rejestracje automatów spamujących.
Ano, jednorazowa. Ale podejrzewam, że tez skutecznie blokuje normalsów

-
nrm
nemi napisał(a):Pierwszy raz dzisiaj – jak Waluś napisał, to jeszcze miałem dobrze.
Opróżniłem cache forum, a Was proszę o to samo w przeglądarkach – zobaczymy co będzie dalej.
the right man in the wrong place...
Spróbuj dokładnie opisać kiedy występuje taka sytuacja. Jakiej dokładnie wersji przeglądarki używasz, czy masz doinstalowane jakieś specyficzne dodatki. Jak wygląda strona powyżej i poniżej tych banerów? Cache?
the right man in the wrong place...
Tylko po nowym uruchomieniu kompa. Zamykanie przeglądarki i jej ponowne uruchamianie (bez wyłączania kompa) nie powoduje tego efektu.
FF wersja 3.6.3
Dodatki – FlashGot, Net Framework, Java, Skype
Powyżej i poniżej jest normalny widok.
Cache czyściłem.
P.S. Ostatnio bardzo często przy wysyłaniu posta lub kliknięciu w cokolwiek na stronie daje efekt "mazdaspeed zbyt długo nie odpowiada"
FF wersja 3.6.3
Dodatki – FlashGot, Net Framework, Java, Skype
Powyżej i poniżej jest normalny widok.
Cache czyściłem.
P.S. Ostatnio bardzo często przy wysyłaniu posta lub kliknięciu w cokolwiek na stronie daje efekt "mazdaspeed zbyt długo nie odpowiada"