Uwagi do funkcjonowania forum
Na Twoim miejscu zastanowiłbym się jednak, czy nie za często czujesz się "osobiście zaproszony do dyskusji", na przykład tutaj => viewtopic.php?p=1637493#p1637493 Naprawdę wiele tematów można pozostawić bez takich komentarzy, bo pitu-pitu i robią się dwie strony pobocznych uwag, przez które osoba moderująca/zarządzająca z Klubu musi się potem przedzierać. Moja stronniczość w wycinaniu OT zazwyczaj opiera się o czas, którym akurat dysponuję do pocięcia tematu. Co do problemów z ortografią, to mamy ważniejsze sprawy na głowie i aż tak odgórnie nie zamierzamy niewolić społeczności – dziś przeglądarki mają wbudowane słowniki, więc wszystko zależy od dobrej woli piszącego. Jeśli ten nie ma dobrej woli, to ja mogę też jej nie mieć i wyrzucić temat do Kosza.
A propos CX-7, to zrobimy z tym coś na dniach, tam ze względu na nietypową sytuację faktycznie można zrobić "mały śmietnik".
A propos CX-7, to zrobimy z tym coś na dniach, tam ze względu na nietypową sytuację faktycznie można zrobić "mały śmietnik".
Do Twojej stronniczosci akurat nie pilem, bo jej nie zaobserwowalem. A skoro juz poruszasz konkretny watek ( viewtopic.php?p=1637493#p1637493 ) – nie jest to temat zamkniety,a traktuje o "bolaczkach" forum, wiec czuje sie osobiscie zaproszony bo niestety forum posiada bolaczki i nie jest to zadne pitu-pitu jak Ci sie zdaje, tylko porzadna (jak niewiele w tym temacie/watku) rada jak mozna poprawic korzystanie z forum. Jesli ktokolwiek mi odpowie "sorry krzysiek, nie mamy az tyle czasu", albo chociaz "mam Cie w ..." to sie przymkne (i domniemuje ze wlasnie tym postem to powiedziales, wiec nie bedzie wiecej uwag nt. forum).
Odnosnie ortografii, tez poprawiam ludzi "werbalnie", bo to deko wstyd miec na forum "rzaby" czy inne "rzuki" – w 80% przypadkow sutkuje poprawieniem babola przez autora, wiec chyba dziala ok?
Odnosnie ortografii, tez poprawiam ludzi "werbalnie", bo to deko wstyd miec na forum "rzaby" czy inne "rzuki" – w 80% przypadkow sutkuje poprawieniem babola przez autora, wiec chyba dziala ok?
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Nie, nie działa bo zostawiasz po sobie syf którego sam niestety nie sprzątniesz (musi to zrobić ktoś inny). Więc sam już nie wiem czy wolę widzieć orta, czy post "poprawiacza".
Chwała za zwracanie uwagi na błędy – ale proszę poprzez pw. Nie jesteś moderatorem – jak i mnóstwo Tobie podobnych poprawiaczy. Zresztą, akurat "kastą poprawiaczy" się zajmiemy. Mam nadzieję, że otrzymają dla siebie odpowiednią notkę w regulaminie.
Chwała za zwracanie uwagi na błędy – ale proszę poprzez pw. Nie jesteś moderatorem – jak i mnóstwo Tobie podobnych poprawiaczy. Zresztą, akurat "kastą poprawiaczy" się zajmiemy. Mam nadzieję, że otrzymają dla siebie odpowiednią notkę w regulaminie.
Grzyby napisał(a):Zresztą, akurat "kastą poprawiaczy" się zajmiemy. Mam nadzieję, że otrzymają dla siebie odpowiednią notkę w regulaminie.
Cudownie, i im szybciej, tym lepiej – bo się niebezpiecznie pleni ostatnio...
Pozdor Myjk
W takim razie ja mam pytanie techniczne. Zgadzam się, że tworzenie kolejnego posta tylko po to, aby poprawić błąd mija się z celem i generuje bałagan. [krzych – chłopaki mają rację, to nie zaczepka
] Jednak jeśli już i tak pisze coś na temat i w PS. wstawiam na czerwono poprawnie napisany wyraz, który wcześniej [dajmy na to post lub dwa wyżej] był zapisany błędnie – czy to będzie problemem?
Jakiś tam podpis Leszka :P
Ok, zlew #2. Przyjete do wiadomosci.
Leszek napisał(a):W takim razie ja mam pytanie techniczne. Zgadzam się, że tworzenie kolejnego posta tylko po to, aby poprawić błąd mija się z celem i generuje bałagan. [krzych – chłopaki mają rację, to nie zaczepka] Jednak jeśli już i tak pisze coś na temat i w PS. wstawiam na czerwono poprawnie napisany wyraz, który wcześniej [dajmy na to post lub dwa wyżej] był zapisany błędnie – czy to będzie problemem?
to nie jest naganne – wręcz przeciwnie
Nie mam pewnosci czy bylo ale czemu w dziale INNE MODELE jest od groma watkow o CX-9 a na glownej pieterko wyzej jest osobny dzial CX-7/CX-9/MPS? NIe mozna by tak CXy wrzucic do jednego dzialu? I wydzielic osobne poddzialy?
- Od: 16 lis 2005, 05:51
- Auto: Tribute 3.0 V6
Porządki w tamtych sekcjach jeszcze nie zostały ukończone, przepraszamy za niedogodności.
Poprosilbym o wywalenie wszystkich moich postow z tego watku zeby mi sie w "moich postach" nie pojawial i nie korcil
Przeciez to Wam przeszkadza ze pisze, nie mi
No chyba ze sami nie wiecie czego chcecie... 
Swoja droga, jest to jeden prosty update:
update tabela_z_postami set deleted = true where watek=x and user=krzych, drobiazg. 10 sekund pisania (mierzylem podczas pisania)
Swoja droga, jest to jeden prosty update:
update tabela_z_postami set deleted = true where watek=x and user=krzych, drobiazg. 10 sekund pisania (mierzylem podczas pisania)
Są bardziej ludzkie metody, a na poprawki programistyczne nie mamy czasu, sorry. I proszę nie kontynuować już tutaj OT.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia
ich wątłe, a podatność na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną
działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam
będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
ich wątłe, a podatność na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną
działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam
będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Kiedyś Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
- Od: 14 kwi 2006, 13:20
- Auto: Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Toyota Camry 2002r. 2.4L
Grzyby dziękuje za zamknięcie wszystkich tematów w dziale sprzedam części
tak trzymać, nie wiedziałem że z nowym forum wprowadzone zostały nowe zasady pierwszy raz wystawiałem ogłoszenia,zwróciłbyś mi uwagę i bym poprawił,lepiej zkoszować...(mam nadzieje że nie mścisz sie za to że nie chciałem Ci sprzedać modułu kasety do radia....
) Pozdrawiam

-
Fasola
fasola1980 napisał(a):Grzyby dziękuje za zamknięcie wszystkich tematów w dziale sprzedam częścitak trzymać, nie wiedziałem że z nowym forum wprowadzone zostały nowe zasady pierwszy raz wystawiałem ogłoszenia,zwróciłbyś mi uwagę i bym poprawił,lepiej zkoszować...(mam nadzieje że nie mścisz sie za to że nie chciałem Ci sprzedać modułu kasety do radia....
) Pozdrawiam
Nic się nie zmieniło.
I nie wiem jak miałbyś to poprawić – umiesz zrobić z 7 tematów jeden? No właśnie
Jedyne rozsądne rozwiązanie – wszystko w kosz i założenie jednego nowego tematu.
P.S. Mszczę się? Chyba Cię cycki pieką
P.S.2 Skoro zwykłym forumowiczom wylatują takie tematy do kosza, to przecież Klubowicz nie może być traktowany po znajomości. No bo jakby to wyglądało?