Uwagi do funkcjonowania forum
W ktoryms temacie jest to omowione szrerzej, ale da sie zyc 
Chodzi ci o fotki tak jak ja mam ? Jak tak to wchodzisz w "Profil", tam znajdujesz "Podpis" to to co masz wpisane:
I tu zapodajesz "adres" do wybranej fotki/fotek.
andrzeej napisał(a):Kocham ciężką prace...mógł bym patrzeć na nią godzinami
I tu zapodajesz "adres" do wybranej fotki/fotek.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Zrobilem automatyczna synchronizacje liczby postow w watku. Nie powinno byc wiecej problemow z numeracja stron.
Pozdrawiam i Wesolych Swiat z Prawidlowa Liczba Stron.

the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Zrobilem automatyczna synchronizacje liczby postow w watku. Nie powinno byc wiecej problemow z numeracja stron.
Hmmmmm. Ostatnio wystąpił problem odwrotny – dodał stronę, która nie istnieje...
A jak to zrobić żeby np. po kliknięciu na fotki z podpisu otwierała się strona www?
Tak ma zrobione (chyba" letkoletki?
Tak ma zrobione (chyba" letkoletki?
Ja mam tak
- Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=19543][img]http://img177.imageshack.us/img177/2641/letkigif24my.gif[/img][/URL]
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Takie pytania w niedzielne popoludnie, fe
Strona jeszcze w wakacje (przysiegam), a forum na razie jest okej – bardziej strukturalno-personalne liftingi.
Globy napisał(a):Strona jeszcze w wakacje (przysiegam)
I ja w to święcie wierzę!
PS. Nie bede pytac ktorego roku, bo wiadomo – zawyrokowanie z 5 letnim marginesem bezpieczenstwa jest trudne, wiec zapytam w ktorej dekadzie tego stulecia?
PS2. Oczywiscie żartuję. Miałem okazję oglądać już nową stronę i jest naprawde

Ale forum niech zostanie takiej jakie jest – spełnia swoje zadanie bardzo dobrze 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
PS2. Oczywiscie żartuję. Miałem okazję oglądać już nową stronę i jest naprawde . Warto poczekac.
ja tez 2 lata temu hehehe ale tym razem wierze, ze bedzie
Globy napisał(a):a forum na razie jest okej – bardziej strukturalno-personalne liftingi.
slyszalem, ze jest jakas szansa na nowe
Jak zwykle chyba tylko w "Czteria"
.... motyw z pojawiającym się numerem nowej strony przy napisaniu 14 postu. Tak...po napisaniu 14 postu pojawia sie już info "Strona 330 z 331" Klikając "Następny" czy numer strony (331) pojawia sie oczywiście info "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu"
Darady coś z tym zrobić....troche to dokuczliwe.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Darady coś z tym zrobić....troche to dokuczliwe.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):Jak zwykle chyba tylko w "Czteria"
Nie tylko – spotkałem się z tym też w Warsztacie