przez Globy » 23 paź 2004, 15:27
Nie zawiode Cie Polnik. Temat zostal zamkniety (przeze mnie, oczywiscie), poniewaz otrzymales stosowne wyjasnienia od moderatorow i uzytkownikow. Zrob nam przysluge i przestan filmowac moderacje i wszystkie posuniecia w dzialach, ktorych nie moderujesz, bo moderatorzy musza miec swobode i nie maja obowiazku spowiadac sie przed kazdym posunieciem wobec Twoich postow. Co wiecej, wszelkie odpowiedzi odczytujesz jako ataki na Twoje latwo urazajace sie jestestwo, a zareczam, ze w przywolanych odpowiedziach pisza oni jako zwykli uzytkownicy. Maja prawo wyrazic swoj sprzeciw wobec Twoich (nie popartych zadnymi obiektywnymi i subiektywnymi argumentami) opinii.
Reszte byc moze bolesnego komentarza zachowam dla siebie, a czesc konfliktow z uzytkownikami forum proponuje rozwiazywac prywatnie, poniewaz dzial Uwagi... nie jest arena programu "Urzekla mnie twoja historia". W swoich opiniach jestem zwyklym userem, bronie racji moich kolegow z forum, ktore sa jednoczesnie moja opinia. Grozby stosowania sankcji na Ogolnym nie przystoja moderatorowi. Bezstronnemu.