Ja usunąłem Twój post, a to dlatego że tak jak powiedział GreG, nie wnosił on nic do dyskusji. Wybacz Polnik, ale Ty masz jakieś dziwne pretensje bo czepiasz się że to my piszemy banialuki.
Żałuję teraz że nie zapisałem sobie twojego post-u na dysku i nie mogę Ci teraz dokładnie zacytować, ale dyskusja dotyczyła wyboru/dobory lamp tylnych do MX-6 i nastawiona była w tym kierunku. Zacytuje tylko mniej więscej co Ty powiedziałeśi nich jużreszta osądzi:
"Po co kupować lampy a'la Lexus skoro można sobie kupić od razu całego Lexusa"Co do tematu związanego z KILL-ami to rzeczywiście temat wczoraj był pzreniesiony do tuningu, aby być zmodyfikowany, ale zadecydowaliśmy że zrobimy nowy temat, a tamten tymczasowo pzreniesiony zostanie do to&owo gdzie ostatnim postem który został napisany jest informacja o tym, że w dziale tuning powstał nowy temat pt: KILLS ON ROAD AND STREET i prosimy o pisanie w tamtym temacie. Temat pozostały w to&owo zostanie skasowany lub zablokowany w momencie gdy nikt tam już nie będzie pisał.
ale swoja droga napisalem tez krotki poscik w temacie filmy rowniez w T&CA nie wiedziec dlaczego znikł ? Juz chcilem dopisac pod spodem drugi z linkiem do filmu a tu brak mojego pierwszego ?
MAXX, zauważ 6 punktów które to napisałem specjalnie pogrubioną i czerwoną czcinką. Temat ten służy do PODAWANIA NOWYCH LINKÓW DOTYCZĄCYCH FILMÓW I NIE PISZEMY NIC OT W TYM TEMACIE. Dodatkowo starajmy się pisać w formule zaprezentowanej w pierwszym poscie, czyli krótki tyuł(opis) i dalej pod spodem podajemy link.
To ułatwi nam w przyszłości przeglądanie i wyszukiwanie konkretnych linków.
pozatym z tego co widze to chcecie zrobić z tego podforum coś na miarę tuning.pl lub streetracing.pl . Z całym szacunkiem ale to raczej się nie uda ponieważ troche mało jest osób na forum zainteresowanych tą tematyką.
To jest tylko Twoje zdanie.
Mam nadzieję, że wyjaśniłem wszystko jasno i wyraźnie...