Jak dostane maila ze jest nowa odpowiedz od mojej ostatnie wizyty to jak wchodze na forum to jestem na samym początku tego wątku a nie na ostatniej nowej wiadomości. Co mam zle ustawione?
Wczoraj formatowałem dysk.
Nie mogę czytać nowych odpowiedzi
Strona 1 z 1
- Od: 20 maja 2004, 19:53
- Auto: PEUGEOT 607 2,7HDI
Dziwne, bo link jest poprawny. Nie mam pojecia co to moze byc w IE, czy programie pocztowym. Moze masz zainstalowane jakies gowna, o ktorych nie wiesz?
the right man in the wrong place...
– sprawdz, czy inne linki z # dzialaja
– sprawdz, czy te linki, ktore tutaj wkleiles przenosza cie do odpowiedniego posta
– sprawdz, czy inne linki z #, uruchomione z Outlooka (jak zgaduje) dzialaja
Ogolnie postaraj sie ustalic w jakich sytuacjach nie dziala odnosnik do kotwicy (anchor, #) na stronach.
– sprawdz, czy te linki, ktore tutaj wkleiles przenosza cie do odpowiedniego posta
– sprawdz, czy inne linki z #, uruchomione z Outlooka (jak zgaduje) dzialaja
Ogolnie postaraj sie ustalic w jakich sytuacjach nie dziala odnosnik do kotwicy (anchor, #) na stronach.
the right man in the wrong place...
a ja mam taki problem :jak klikam pokaż ostanią odpowiedź w jakimś temacie to się pojawia ostatnia strona danego tematu , lecz ładuję sie ona tak że jestem na początku tej strony , a nie na danej odpowiedzi , którą zaznaczyłem.
!!
czy to początki działania pluskwy milenijnej ?!
czy to początki działania pluskwy milenijnej ?!
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
tak , teraz jest ok
!!!!!!!! 

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Strona 1 z 1