Poszukiwanie nowych moderatorów

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez Krasnal » 2 wrz 2004, 18:07

Na forum poszukiwani są nowi moderatorzy do nowych działów i z tego co zauważyłem do starych też, więc przy okazji zmian mam małą propozycję:

Więcej moderatorów, którzy mają mniej do moderowania – chodzi o to żeby jeden moderator miał 1-2 działy (no 3 max.) – klubowiczów chyba jest na tyle dużo aby sprostać takiemu zapotrzebowaniu a wydaje mi się że wpłynie to bardzo pozytywnie:
Starzy moderatorzy będą mieli więcej czasu na skoncentrowaniu się na swoim dziale a nowi nie będą rzucani na głębokie wody ;)
No i więcej osób będzie miało możliwość czynnie uczestniczyć w życiu forum ;)

Na koniec tylko podsumuje (nie podliczam tylko obrazuję – proszę nie zrozumcie mnie źle):

Zombi – moderuje 5 działów i do tego Administrator całości
Morder – moderuje 4 działy i czynnie czuwa na czacie
Globy – moderuje 3 działy i do tego Administrator całości
XsiX – moderuje 3 działy i czynnie czuwa na czacie
tco – moderuje 2 działy i do tego Administrator całości

Co myślicie?
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
Forumowicz

Od: 27 maja 2004, 20:02
Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT

Postprzez Paweł » 2 wrz 2004, 18:20

Zgadzam sie, mi tez szczegolnie zalezy zeby duzo osob czynnie uczestniczylo w zyciu forum (i klubu).

Do starch dzialow rowniez prowadzony jest nabor, poniewaz morder i xsix wspomniali o tym, ze przewiduja rezygnacje z moderowania. Chociaz caly czas wierze, ze nie porzuca tego zawodu zupelnie. :) Natomiast Zombi jest bardzo rzadko, wiec sredni z niego moderator, natomiast Globy od wrzesnia rowniez bedzie bardzo rzadko.

Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17