Jak zauwazyliscie uruchomilem styl testowy Black
Tam znajduja sie niewielkie modefikacje takie jak:
brak wyboru jezyka
brak zmiany formatu daty
brak wyboru widoczny/niewidoczny na forum
mam tez propozycje czy chcecie by byla informacja ostatniego logowania uzytkownika ?
Informacja o ostatnim logowaniu użytkownika
Strona 1 z 1
Na pewno powinien miec do tego dostep kierownik klubu (Zombi i Globy, jak mysle). Uwazam, ze dodanie tego do publicznej informacji jest opcja, ktora warto dodac (rozbudowane forum, to fajne forum), ale nie jest to koniecznie.
Co do usuniecia opcji "ukrywanie obecnosci" jestem _stanowczo_ przeciw. Czy w jakis sposob zostalo to uzgodnione, bo nie widzialem, zeby oficjalnie podjeto decyzje o takich ograniczeniach?
Pozdrawiam.
Co do usuniecia opcji "ukrywanie obecnosci" jestem _stanowczo_ przeciw. Czy w jakis sposob zostalo to uzgodnione, bo nie widzialem, zeby oficjalnie podjeto decyzje o takich ograniczeniach?
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Co do usuniecia opcji "ukrywanie obecnosci" jestem _stanowczo_ przeciw. Czy w jakis sposob zostalo to uzgodnione, bo nie widzialem, zeby oficjalnie podjeto decyzje o takich ograniczeniach?
Czytac nie umiesz ? przeciesz jest napisane ze te ograniczenia sa na stylu BLACK (testowym)
wiec jeszcze nie ma takiej decyzji...
dobrze ze admin chce jakos rozwijac forum ....
-
Gość
Dla mnie to jest uwstecznianie forum – fajnie, ze dodaje nowe style, ale dlaczego specjalnie okrojone?
Czarny skin jest ladny, ale przypomina http://www.forum.czad.net. Zrobmy cos oryginalnego.
Czarny skin jest ladny, ale przypomina http://www.forum.czad.net. Zrobmy cos oryginalnego.
the right man in the wrong place...
O gustach sie nie dyskutuje, wg mnie czarny skin trzeba dopracowac, bo jest troche nieczytelny. Ale takze nie rozumiem, po co wprowadzac w nim ograniczenia i dodatkowo odpychac od niego nowych uzytkownikow. Lepiej wprowadzac promocje
Co do daty ostatniego logowania, to powinna byc widoczna, poniewaz na tej podstawie bedzie mozna oceniac aktywnosc userow. Moga ja widziec wszyscy, nie widze zadnych przeszkod. Jestem przeciw wylaczeniu opcji ukrywania sie na forum, bo skoro cos takiego powstalo, kto chce – niech uzywa.
Co do daty ostatniego logowania, to powinna byc widoczna, poniewaz na tej podstawie bedzie mozna oceniac aktywnosc userow. Moga ja widziec wszyscy, nie widze zadnych przeszkod. Jestem przeciw wylaczeniu opcji ukrywania sie na forum, bo skoro cos takiego powstalo, kto chce – niech uzywa.
Strona 1 z 1