Uwagi do funkcjonowania forum
Zdaje się że przestał działać odnośnik do wstawiania filmu YT do postu.
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 18:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Naprawione.
Mazda Rx-7 A-Spec FB 12A '85 | CM0M F4Rt '05 #145/500 | JK0E P9X SU4 '09 | TFSI '09
...sings an irresistible song, begging to be revved to its redline and thrown into corners. | bought not built. | ...ultimate solution for those with a distrust of birth control.
...sings an irresistible song, begging to be revved to its redline and thrown into corners. | bought not built. | ...ultimate solution for those with a distrust of birth control.
-
gasoline
- Od: 20 paź 2003, 14:13
- Auto: CM0M F4Rt '05
JK0E P9X SU4 '09
TFSI '09
W którym dziale byłoby najlepiej opisać sprawę nierzetelnie wykonanej konserwacji podwozia? Czy podanie z imienia i nazwiska faceta który to robił będzie dla mnie problematyczne w związku z RODO? Będę potrzebował również ukierunkowania prawnego co robić w takiej sytuacji gdy po kilku miesiącach odkryliśmy to co ten typ odwalił.
Wrzuciłbym tutaj, aby ostrzec innych użytkowników – – – >
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewforum.php?f=336
Może opisz cała sprawę na chwilę obecną bez podawania danym osobowych, a ktoś bardziej obezbany da Ci info co dalej, bo z tym RODO to sam nie wiem
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewforum.php?f=336
Może opisz cała sprawę na chwilę obecną bez podawania danym osobowych, a ktoś bardziej obezbany da Ci info co dalej, bo z tym RODO to sam nie wiem

- Od: 22 kwi 2014, 16:51
- Auto: Mazda3 BK LF '07 Kintaro True Red
Mazda 626 GE KL-DE '94 Sedan
Hej,
Wyszło mi to przypadkiem jak opublikowałam posta z ogłoszeniem.
Autokorekta zmienia słowo: -ruchu- na "ruchu" w moim przypadku chodziło o prawostronnego
EDIT chyba poprawiliście bo już się nie zmienia na "pieszczot"
Wyszło mi to przypadkiem jak opublikowałam posta z ogłoszeniem.
Autokorekta zmienia słowo: -ruchu- na "ruchu" w moim przypadku chodziło o prawostronnego
EDIT chyba poprawiliście bo już się nie zmienia na "pieszczot"

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Nie mam klubowicza, ale za to są chyba inne rangi? Długo tak będę bez tabliczki?

Dezerterem? Warna za co?
Nie inyeresuje mnie to ile mam postów, każdy użytkownik ma jakąś tabliczkę więc mi też się należy
Nie inyeresuje mnie to ile mam postów, każdy użytkownik ma jakąś tabliczkę więc mi też się należy