Strona klubowa mazdaspeed.pl – powitanie
Strona 1 z 1
Moim zdecydowaniem bez "intra" – nie potrzebnie sie laduje, nie potrzebnie sie na to patrzy, nie potrzebnie trzeba na tym kliknac. Niech jego miejsce zastapi jakis banner na gorze obecnej strony, z logotypem klubu, mazda itd.
the right man in the wrong place...
popieram tco na intro tylko nie potrzebnie traci sie czas i nerwy
lepszy jakis ladny banner u gory – to wystarczy
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
Bez intro , ale baner git...
Chyba ze ktos zrobi intro "krotki, bez klinkania, "male", ladne, porywajace, ..."
Chyba ze ktos zrobi intro "krotki, bez klinkania, "male", ladne, porywajace, ..."
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Tez jestem przeciwny intru – szkoda czasu i cierpliwosci, w szczegolnosci, gdy ktos czesto wchodzi... Zreszta moze najpierw wykonamy nowa strone, a dopiero pomyslimy o bajerkach? Bo do tej mi to w ogole nie pasuje. Jesli chodzi o wjezdzajacy napis MazdySpeed, to ewentualnie w jego miejsce na gornym bannerze (na poczatku byloby puste), zeby nie przeszkadal w przegladaniu strony. Mimo wszystko jednak nie jestem za fajerwerkami. Takie rzeczy nadaja sie na rzadko odwiedzane strony o niewielkiej tresci – www.mazda.pl
intro to fajna sprawa... tylko dwie wazne sprawy:
1. musi miec przycisk – skip intro
2. intro powinno sie ladowac tylko przy pierwszym wjesciu na strone, bo jak ktos bedze sobie robil <back> albo <homepage> i za kazdym razem dostanie intro to sie wscieknie i ucieknie ;–)
1. musi miec przycisk – skip intro
2. intro powinno sie ladowac tylko przy pierwszym wjesciu na strone, bo jak ktos bedze sobie robil <back> albo <homepage> i za kazdym razem dostanie intro to sie wscieknie i ucieknie ;–)
- Od: 20 paź 2003, 13:22
Wlasnie, wlasnie. Temat poruszumy za kilka tygodni, na razie sa wazniejsze rzeczy.
przeglądałem stare posty i znalazłem tego posta
według mnie intro może być, strona jest już zrobiona.
mam taką propozycję – fragment lusterka wstecznego jakiegoś gruchota, w którym widać przód RX 7 z wysuwającymi się lampami, które kilka razy błyskają długimi (wiecie o co chodzi), a potem pojawia się napis Mazdaspeed. całość powinna trwać kilka sekund.
czekam na krytykę
pzdr
według mnie intro może być, strona jest już zrobiona.
mam taką propozycję – fragment lusterka wstecznego jakiegoś gruchota, w którym widać przód RX 7 z wysuwającymi się lampami, które kilka razy błyskają długimi (wiecie o co chodzi), a potem pojawia się napis Mazdaspeed. całość powinna trwać kilka sekund.
czekam na krytykę

pzdr
Jacek
- Od: 29 kwi 2004, 14:18
- Auto: Mazda 121 Canvas Top DB B3 '91
Strona 1 z 1