Uwagi do funkcjonowania forum
No to druga wrzuta. Przeglądam właśnie tasiemiec o śmierdzielach i co raz trafiam na fotkę której nie da się oglądnąć bo się zdezaktualizowała. Przykładowo fotosik osuwa po roku nieaktywności fotki. Może dałoby się automatem odświeżać albo wciągać na serwer forum?
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
enkai napisał(a):Może dałoby się automatem odświeżać albo wciągać na serwer forum?
Od jakiegoś czasu na forum jest możliwość umieszczania zdjęć bezpośrednio na serwerze -jednak to dot. chyba tylko klubowiczów
dobrzyn22 napisał(a):jednak to dot. chyba tylko klubowiczów

zainteresowanych zapraszam do poradnika:
viewtopic.php?f=95&t=263
(post 1)
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Mam przekonanie graniczące z pewnością, że nie zostałem zrozumiany.
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
Witam Wszystkich
W ostatnim czasie napisalem kilka tematow zwiazanych z "naprawa" mojej mpv , lecz mimo wyswietlen tematu nikt nie dolaczyl swojej opini, a z racji Waszego wiekszego doswiadczenia w temacie mpv przydalaby sie pomoc
I tutaj pojawila sie mysl , czy moznaby zorganizowac "chat" albo shoutboxa w celu komunikacji z innymi uzytkownikami oraz uzyskania w miare szybciej i niejednokrotnie pomocnych informacji i odpowiedzi
Pozdrawiam Serdecznie
W ostatnim czasie napisalem kilka tematow zwiazanych z "naprawa" mojej mpv , lecz mimo wyswietlen tematu nikt nie dolaczyl swojej opini, a z racji Waszego wiekszego doswiadczenia w temacie mpv przydalaby sie pomoc
I tutaj pojawila sie mysl , czy moznaby zorganizowac "chat" albo shoutboxa w celu komunikacji z innymi uzytkownikami oraz uzyskania w miare szybciej i niejednokrotnie pomocnych informacji i odpowiedzi
Pozdrawiam Serdecznie
- Od: 3 lis 2012, 13:53
- Auto: Mazda Mpv 2004 2,0 Citd 136 KM LW
Artur 26 napisał(a):lecz mimo wyswietlen tematu nikt nie dolaczyl swojej opini,
witamy, z tego co wiem, to skierowano Twoja uwage na odpowiedni temat...
a o systemie komunikacji... jest odpowiedni temat:
viewtopic.php?f=96&t=103120
Arkana , Captur , Mii
Wojtek napisał(a):Artur 26 napisał(a):lecz mimo wyswietlen tematu nikt nie dolaczyl swojej opini,
witamy, z tego co wiem, to skierowano Twoja uwage na odpowiedni temat...
a o systemie komunikacji... jest odpowiedni temat:
viewtopic.php?f=96&t=103120
viewtopic.php?f=122&t=146872 ponad 300 wyswietlen0 odpowiedzi ...Jesli chodzilo Tobie o ten temat
A co do sb , to troche klops ze przez tak dlugi czas nikt nie wyciagnal reki do tych ktorzy go chca
Pozdrawiam
- Od: 3 lis 2012, 13:53
- Auto: Mazda Mpv 2004 2,0 Citd 136 KM LW
prosze mi pokazac dokladnie za ktory punkt dostalem warna, bo az sobie przeczytalem jeszcze raz wszystkie regulaminy z dzialu "Regulamin / Ogłoszenia / FAQ" i nic nie znalazlem, co zrobilem ze sobie zasluzylem (choc i tak mam to w rzyci).
i tym razem mam nadzieje ze dostane odpowiedz, bo milczec i ignorowac to kazdemu najwygodniej!
odpowiedzi typu "musiales sobie zasluzyc" nic nie wniosą do tematu. ja chce wiedziec "ZA CO" oraz KONKRETNY punkt odpowiedniego regulaminu który to postanawia.
dziekuje
i tym razem mam nadzieje ze dostane odpowiedz, bo milczec i ignorowac to kazdemu najwygodniej!
odpowiedzi typu "musiales sobie zasluzyc" nic nie wniosą do tematu. ja chce wiedziec "ZA CO" oraz KONKRETNY punkt odpowiedniego regulaminu który to postanawia.
dziekuje
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04