od pewnego czasu Pan Moderator POL4K,(oczywiście to jest moje zdanie,nie wiem co sądzą o tym inni użytkownicy) nazbyt często używa tekstu:
Nauczcie sie do !@#$%^&* korzystac z opcji EDYTUJ i SZUKAJ!!!! [/b]
nie wszystko można znaleźć na forum "od ręki" a tym bardzej ,że szukana przez nas sprawa znajduje się w wielu tematach i wchodząc tam nie znajdujemy tego co szukaliśmy,a zajmuje to sporo czasu.
Co jakiś czas dołącza nowy użytkownik Mazdy przywitany przez POL$K słowami :
Nauczcie sie do !@#$%^&*......
i co on ma w tym momencie myśleć.
Pozdrowienia dla Pana Moderatora POL4K
Co o tym myślicie ? Nauczcie sie do !@#$%^&*......
Strona 1 z 1
P0L4K napisał(a):Nauczcie sie do !@#$%^&* korzystac z opcji EDYTUJ i SZUKAJ!
a co, może inaczej jest?
Dobrze POL4K gada, dać mu wódki

rhodek napisał(a):szukana przez nas sprawa znajduje się w wielu tematach i wchodząc tam nie znajdujemy tego co szukaliśmy,a zajmuje to sporo czasu
a w większości przypadków pytający dostaje jako odpowiedzi linki do wcześniejszych tematów. Ktoś ma się napracować i znależć za pytającego
Bardzo dobry ma podpis. Może jeszcze edytuj nie jest aż tak ważne ale szukaj jak najbardziej. Nie po to w końcu jest regulamin, żeby co chwilę ktoś zakładał te same tematy, w dodatku wałkowane już setki razy.
Bardzo ciekawą rzecz zauważyłem w dziale ogólnym, potwierdzającą to, że ludzie nie tylko nie czytają wszelakich regulaminów, ale także samych tematów (sic!). Otóż do "Tutaj się witamy" jakoś na początku listopada został dopisany temat opcjonalny "Skąd wiesz o mazdaspeed". I co? Około 1/3 nowych użytkowników którzy pisali w tym temacie oczywiście ani słowem nie wspomniało skąd wiedzą o stronie.
No bo po co. Ten temat opcjonalny to pewnie sobie ktoś napisał, żeby lepiej wyglądało na stronie...
Bardzo ciekawą rzecz zauważyłem w dziale ogólnym, potwierdzającą to, że ludzie nie tylko nie czytają wszelakich regulaminów, ale także samych tematów (sic!). Otóż do "Tutaj się witamy" jakoś na początku listopada został dopisany temat opcjonalny "Skąd wiesz o mazdaspeed". I co? Około 1/3 nowych użytkowników którzy pisali w tym temacie oczywiście ani słowem nie wspomniało skąd wiedzą o stronie.
No bo po co. Ten temat opcjonalny to pewnie sobie ktoś napisał, żeby lepiej wyglądało na stronie...
Strona 1 z 1