Pierwsze:
Dział "Diesel", poddział "Y6"
Uważam, że tytuł poddziału Y6 powinien być rozszerzony o opis, że dotyczy to silników ... np inaczej zwanych CiTD, MZ-CD, lub 1.6 PSA.
Samo "Y6" wielu, niewiele mówi i przyznam, że dopiero niedawno wpadłem na to, że chodzi tam o mój silnik.
Drugie:
Uważam, że moderatorzy często i zbyt pochopnie posługują się koszem.
Rozumiem, że ... nic nie mówiące tytuły postów, regulamin, itd.. itd..
Chodzi mi jednak o sytuacje, że powodem wędrówki do kosza jest ... cytat: "wszystko jest już na forum".
Równie dobrze można napisać "wszystko znajdziesz w instrukcji".
Takie sytuacje spotkałem już kilka razy, a niektóre uwagi w dyskusji były cenne i owszem znane, ale "podane inaczej", bardziej przystępnie i w jednym miejscu.
Dlatego ten postulat i ... prośba .... o rozwagę.
Prośba do moderatorów
Strona 1 z 1
Prosić możesz o rozwagę, jak kiedyś staniesz na miejscu moderatora i będziesz musiał borykać się z trzymaniem porządku.
Ale zaręczam Ci, że Twoje myślenie odwróci się wtedy o 180 stopni i z niesmakiem spojrzysz na swój post wygrzebany gdzieś z archiwum.
Ale zaręczam Ci, że Twoje myślenie odwróci się wtedy o 180 stopni i z niesmakiem spojrzysz na swój post wygrzebany gdzieś z archiwum.
Pozdor Myjk
Mam pytanie , nie wiem czy tu mozna o to zapytać , ale chodzi o to że chciałem wysłać na pw wiadomośc i po naciśnięciu wyslij wyskoczyło wybrani użytkownicy nie istnieją – chciałem napisać do xANDY i nic z tego.
Myjk dzięki za info,
Też tak ostatnio miałem...co sie okazało robiłem błąd wpisując temat do dużej tabelki nad napisem "Temat". Tam ma być ewentualnie użytkownik.
http://img695.imageshack.us/img695/2491/beztytuuef.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/2491/beztytuuef.jpg
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Mam proste pytanie i proszę o prostą odpowiedź.
Dlaczego w GG/GY jest tak okropna rozp*erducha
Troszeczkę już jestem na forum i pragnę zauważyć że jeszcze takiego s*fu
w GG/GY nie widziałem
. Dlaczego teraz nikt tam nie sprząta 
Grzyby wracaj i coś z tym zrób
Dlaczego w GG/GY jest tak okropna rozp*erducha
Troszeczkę już jestem na forum i pragnę zauważyć że jeszcze takiego s*fu
w GG/GY nie widziałem

Grzyby wracaj i coś z tym zrób

Strona 1 z 1