Zmienianie nazw postów
Strona 1 z 1
Powiedzcie mi co to ma byc ? Forum jest zeby kady mogl sobie pisac co kce a nie pozniej siadajac na kompoter kce zobaczyc czy cos sie zmienilo szukam i nie moge znalesc bo ktos zmienil nazwe to chyba jest dla mnie smieszne !
- Od: 20 lis 2003, 20:51
- Auto: VW Passat B5 1,9 TDI
Przywolam, ze dokladnie chodzi Kwadrixowi o dzial Ogloszenia, gdzie jest krotki regulamin tytulowania ogloszen i osobiscie zmienilem tytul jego ogloszenia o sprzedazy czesci 323F BA. Tak samo zmieniam i tytul tego watku, poniewaz w j. polskim zarowno w zdaniach, jak i rownowaznikach pierwsze slowo piszemy z wielkiej litery, a kolejne z malych – Kwadrix zas pisze wszystko z wielkiej. Ponadto przyjalem styl, ze opcjonalnym opisie do tematu wprowadzonym specjalnie na naszym forum przez tco_tm umieszczamy model auta, ktorego dotyczy ogloszenie. Pragne, aby patrzac na dzial wszystkie tematy mialy jednolite nazwy – zdecydowanie lepiej to wyglada, niz syf wielkich i malych liter, kropek i wykrzyknikow. Poza tym niektorzy w tytule swojego ogloszenia w ogole nie wspominaja, czego ono dotyczy i to wymaga zmiany w pierwszej kolejnosci.
PS. Ogloszenie mialo tytul bodajze "Sprzedam Czesci do 323F BA '94-'98". Zmienilem na: "Sprzedam części/323F BA".
PS. Ogloszenie mialo tytul bodajze "Sprzedam Czesci do 323F BA '94-'98". Zmienilem na: "Sprzedam części/323F BA".
Kwadrix, a Ty juz ktory raz ten sam temat zakladasz w ogloszeniach? Jak chcesz cos dodac, to mozesz dopisac to we wczesniej zalozonym watku – gwarantuje Ci, ze dzieki tej prostej operacji znow pojawi sie on na gorze. Zacznij reformy od wlasnej osoby.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
mi sie to nie podoba ze ktos zmienia moje nazwy i mysle ze wielu uzytkownika forum tez bo myslicie z kim jestescie zebyscie zmieniali co dana osoba napisze ? to jest postawa administratorow ? modernow ? napewno nie
Zadaniem administratorow i moderatorow jest utrzymanie jasnej organizacji i porzadku zachecajacych do aktywnosci Uzytkownikow na forum MazdaSpeed oraz spelnianie ich potrzeb. Zadanie wydaje sie byc doskonale spelnione.
W tym przypadku istnieje potrzeba czytelnosci tytulow watkow, aby przegladajacy dzial Ogloszenia mogl zrobic to latwo i szybko. Jako moderator dbam o modyfikacje tytulow tematow, ktore sa niezgodne z wymogami estetyki/czytelnosci. Takimi, jak Twoje.
W tym przypadku istnieje potrzeba czytelnosci tytulow watkow, aby przegladajacy dzial Ogloszenia mogl zrobic to latwo i szybko. Jako moderator dbam o modyfikacje tytulow tematow, ktore sa niezgodne z wymogami estetyki/czytelnosci. Takimi, jak Twoje.

globy nasze posty tez pozmieniales chociaz byly w sprawach klubowych..... a ty chyba tam nie powinnienes sie wtracac
i zgadzam sie z morda przestana pisac
i zgadzam sie z morda przestana pisac
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
wiesz jak kcecie zmeinaic to powiadamiajcie ludzi na jaki zmieniacie bo ja nie mam zamiaru szukac swoich postow i tak jak napisal morda to forum twora ludzie a wy zmieniacie to co tworza ludzie 
Strona 1 z 1