Brak uprzejmości
Strona 1 z 1
Szkoda ze wszyscy sa tacy "uprzejmi" to ze wpisalem pytanko w innym dziale to raczej nie znaczy ze nie mozna uprzejmie odpowiedziec a mam doswiadczenie ,ze wiecej mozna sie dowiedziec z forum ogolnego niz z ogloszen ale widze ze niestety posiadacze mazdy nie sa na tyle uprzejmi!! a p[ytalem o zwykla klamke do drzwi. WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDZI TYPU "NIE CHCE MI SIE SZUKAC"
!!!!!!!! poprostu pelna kultura!!!!

-
Gość
Koleguniu, nie wyrywa sie zdań z kontekstu, a może ty na prawde nie umiesz czytać, jak zasugerował moderator.
walus!!!!!!!!!!!!! to było poniżej pasa!!!!!!!!!!!!!! jak to [tiiit] można znależc bez pytania
, przecież lepiej jak napisze : Jezu mam problem z madzią!!!!!!!!!!!! jebła mi klamka!!!!!!!!!!!!!!!!! i co teraz??????????????????? chyba sie powieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! przecież nie spojrze do archiwum bo tam nic nie ma
heheheheheheheheheheheh
p.s. i dobrze!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj kto pyta nie błądzi ale po to jest archiwum by nie błądzić od początku, nie zrozum mnie żle ale jakby każdy wpisał każdą pierdółke to by chyba serwer [tiiit]
p.s. dzisiaj miałem imprezke w pracy prosze o wyrozumiałość hehehehehe

p.s. i dobrze!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj kto pyta nie błądzi ale po to jest archiwum by nie błądzić od początku, nie zrozum mnie żle ale jakby każdy wpisał każdą pierdółke to by chyba serwer [tiiit]
p.s. dzisiaj miałem imprezke w pracy prosze o wyrozumiałość hehehehehe
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Specu, kuźwa a gdzie tam jest mowa o archiwum
Napisałwm wyraźnie że na allegro jest dwie i żeby poszukał tam
i napisałem że dla mnie sie nie chce szukać, a nie jemu, bo ja nie maiłem wtedy czasu. Podsunołem tylko pomysł, a tu taka jatka
, no dobra, od dzisiaj więcej nikomu nie pomagam, bo jest to źle odbierane.
Ps ty chyba wczoraj za bogato wypiłeś

Ps ty chyba wczoraj za bogato wypiłeś

Rozumiem ze jest to dyskusja na temat zasad panujących na forum ?
No to w dziale Uwagi nt. forum i strony proszę ją prowadzić albo wogóle zamknąć
No to w dziale Uwagi nt. forum i strony proszę ją prowadzić albo wogóle zamknąć
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Strona 1 z 1