Beny napisał(a):Dolewam sobie oleju do mazdy
nic się nie zmieniło
Kurna, w klocku nie wiem co to dolewki choć pewnie z 400tys. pękło jak nie lepiej.
W Dokkerze stuknęło 130kkm, olej pomimo przejechanych 15kkm dalej przezroczysty i w jakichś 3/4 miarki się utrzymuje. A obydwa w pupę dostają (chociaż z jakże różnymi efektami końcowymi

)
Odnośnie tematów remontowych, właśnie się wykańczam robiąc pokój starszemu, odświeżając pokój młodszemu i ..... malując (mając w planach) resztę.
Wczoraj wziąłem się za montaż mebli i wymiękłem około 23....
Ponad 6h pracy i zostały jeszcze szuflady do zmontowania. No i niestety mierzenie pomieszczenia bez uwzględnienia listew przypodłogowych ma swoje wady. Brakuje mi ... 1cm żeby je wsunąć tu gdzie planowałem i muszę zdemontować z jednej ściany właśnie listwę przypodłogową. Trochę lipa bo to dąb przybity porządnie do klepek i zalakierowany chyba 4 warstwami lakieru ale dam radę

Kładłem przedwczoraj fototapetę pierwszy raz w życiu i stwierdzam że jest to banalne. A mocno się obawiałem czy dam radę tylko po kursie składającym się z 2 filmików na YT
Jest jakieś światełko w tunelu – pokój młodszego skończony. Z odświeżania przeszło do całkowitej "renowacji" i teraz jest kompletnie inny