Czateria... 2021
Krzemol napisał(a):Mój tata też kisi. 5 jeździł osiem lat
Mojej mamy nie przebije – Thalia była w jej rękach 23 lata, płakała jak sprzedawała

Krzemol napisał(a):Jakby miał zmieniać to mama na Infiniti M/ Q70 by prędzej zagadywała
Oglądałem i to jest tak jebitnie wielki okręt, że zwątpiłem. Ogólnie jak się patrzy na Inifniti vs Lexus to można mieć wrażenie, że jest między nimi w rozmiarach różnica segmentu. Prawie każdy uważa, że Q50 to odpowiednik GSa a to jest konkurent ISa
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Krzemol napisał(a):Jakby miał zmieniać to mama na Infiniti M/ Q70 by prędzej zagadywała
Nie mieszaj, ja tu próbuję rozegrać partię szachów 3D

Dopisano 12 sie 2022 9:00:
brii napisał(a):Prawie każdy uważa, że Q50 to odpowiednik GSa a to jest konkurent ISa
Jedyny minus w stosunku do IS to chyba bagażnik w wersji S, prawda?
- Od: 22 mar 2008, 23:01
- Auto: '13 Lexus IS250 III
'16 Scenic w Longu
'02 Mini Cooper
Szymon napisał(a):Jedyny minus w stosunku do IS to chyba bagażnik w wersji S, prawda?
To zależy – jeśli chcesz do niego wrzucać małe kulki to tak, ale jeżeli chcesz przewozić normalne rzeczy typu walizki/wózki to raczej trudno zauważyć minusy. Ma dobrze dobrane proporcje, w Legacy bagażnik był o 150l większy a mieścił mniej ze względu na proporcje. I dotyczy to wersji hybrid – S i bez S mają takie same bagażniki – S bez hybrid ma ~500l.
Polecieliśmy S hybrid w cztery dorosłe osoby (w tym kobieta
no tak, miałem na myśli hybrydę oczywiście. Twój ma 400l, tak? Plusem znów był brak zawiasów wchodzacych do środka, które akurat u mnie wkurzają.
Dwa wózki i tak mi nie wejdą do żadnego sedana. Ale znów jak miałbym zmieniać na kombi to chciałbym, zeby to była chociaż hybryda. Rozglądam się za Optimą kombi, ale mało tego. W filtrach mam tez Outlandera PHEV. Dla Q50S bym się nagiął i znalazł wytłumaczenie dla tego zakupu
Dwa wózki i tak mi nie wejdą do żadnego sedana. Ale znów jak miałbym zmieniać na kombi to chciałbym, zeby to była chociaż hybryda. Rozglądam się za Optimą kombi, ale mało tego. W filtrach mam tez Outlandera PHEV. Dla Q50S bym się nagiął i znalazł wytłumaczenie dla tego zakupu
'16 Scenic w Longu
'02 Mini Cooper
Szymon napisał(a):Dla Q50S bym się nagiął i znalazł wytłumaczenie dla tego zakupu

Szymon napisał(a):Dwa wózki i tak mi nie wejdą do żadnego sedana.
No może być słabo
Szymon napisał(a):Twój ma 400l, tak? Plusem znów był brak zawiasów wchodzacych do środka, które akurat u mnie wkurzają.
Tak – właśnie foremność i brak zawiasów robią robotę.
Stary i siostra mi mówią, że ten okres wózkowania wcale nie jest jakoś specjalnie długi
brii napisał(a):No może być słabo Chyba, że jest jakiś wózek hybryda (dwumiejscowy ładnie się składający).
niby są ale to sa takie kloce przy manewrowaniu codziennym, że raczej z tego zrezygnowałem.
brii napisał(a):Stary i siostra mi mówią, że ten okres wózkowania wcale nie jest jakoś specjalnie długi
szczerze liczę, że może ten pierwszy już da radę bez takiego pełnowymiarowego wózka. Dlatego ten q50s
'16 Scenic w Longu
'02 Mini Cooper
Jakby coś zapraszam z wózkiem pod przymiarkę, ale raczej do sprzedaży mnie na miejscu nie przekonasz 
Dobra – bez raczej 
Chociaż z drugiej strony – tyle rzeczy ciekawych i niespodziewanych się już wydarzyło, że może lepiej nigdy nie mówić nigdy
Chociaż z drugiej strony – tyle rzeczy ciekawych i niespodziewanych się już wydarzyło, że może lepiej nigdy nie mówić nigdy
brii napisał(a):Masz stalowe nerwy – po tym co widzieliśmy w Bydgoszczy ja chciałem ND sprzedawać ale skończyło się na tym, że zabezpieczyłem podwozie oraz blachy i co kwartał schodzę pod spód zobaczyć czy już zaczęło chrupać czy jeszcze
Skłamałbym gdybym powiedział że nie sprawdzam
Szymon napisał(a):niby są ale to sa takie kloce przy manewrowaniu codziennym, że raczej z tego zrezygnowałem.
Ja polecam platformę BuggyBoard, dzieki temu na większość wyjazdów braliśmy jeden wózek.
Szymon napisał(a):Rozglądam się za Optimą kombi, ale mało tego. W filtrach mam tez Outlandera PHEV.
Ty się codziennie rozglądasz za czymś innym
Krzemol napisał(a):Drugim zdaniem widzę lubisz robić nadzieje
Jak zaproponuje 250kzł to się nie będę upierał
loockas napisał(a):Ty się codziennie rozglądasz za czymś innym Wybrałbyś już coś bo bym się gdzieś przejechał
nieprawda, te są na stałe w zapisanych filtrach
Dopisano 12 sie 2022 10:49:
brii napisał(a):Krzemol napisał(a):Drugim zdaniem widzę lubisz robić nadzieje
Jak zaproponuje 250kzł to się nie będę upierałNo dobra – nawet za 200 jest szansa
no wysoko zaczynamy negocjacje, wysoko
'16 Scenic w Longu
'02 Mini Cooper
Szymon napisał(a):Nic nie wystawiam!![]()
Jak już to za jakieś 73-75
I co ja powiem małżonce jak jej ulubiony sedan na południe odjedzie