Czateria... 2021
Zgadamy sie na PW, ogarnę fotki. Nie wiem czy opony nie będą za wąskie do Giulietty, bo to nie jezdziło w alfie.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Po tym jak mnie DPD wyd... przesunąłem się w kolejce do regeneracji, roboty mają sporo po 30 paczek dziennie do nich docierało obecnie już nie umawiają bo dopiero otwierają paczki z 10 kwietnia. Eh zaczynam żałować tej regeneracji swoich wtryskiwaczy, mogłem kupić po regeneracji i oddać swoje. Teraz to już muszę grzecznie czeka, Ducato wcale się tak źle nie jeździ a przynajmniej wszystko się mieści 
A u mnie jak zwykle pech. Chciałem dobrze, zamówiłem OE zamki do lamp z Dubaju.
Zadowolony jakie ładne zakładam, założyłem i patrzę, a lewa ma wadę fabryczną.
I ciekawe co teraz będzie... odsyłać się nie opłaca, bo juz zaplaciłem w 1 stronę 35$ za wysyłkę i zapłaciłem 130zł vatu.
Ciekawe co mi odpiszą na to, ale spodziewam się, że fakoff. Chociaż widać, że uszkodzenie było raczej jeszcze na 'miekkim' chromie – ramka ABS, miedziowanie, chromowanie.
Zadowolony jakie ładne zakładam, założyłem i patrzę, a lewa ma wadę fabryczną.
I ciekawe co teraz będzie... odsyłać się nie opłaca, bo juz zaplaciłem w 1 stronę 35$ za wysyłkę i zapłaciłem 130zł vatu.
Ciekawe co mi odpiszą na to, ale spodziewam się, że fakoff. Chociaż widać, że uszkodzenie było raczej jeszcze na 'miekkim' chromie – ramka ABS, miedziowanie, chromowanie.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
SKP owiec powiedział że to rozwalony amor z tyłu tak wali w komplecie ze zużytą sprężyną dodatkowo gumy w tulejach sparciałe. Wahacze ok. Do sezonowania na parkingu lepsze są ciut tańsze w utrzymaniu auta jednak.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Myślę że coś uniwersalnego typu Troque albo Car Scaner to ogarną. Może jest coś dedykowanego do Citroena?
U mnie zaraz będzie dwa tygodnie jak Renata stoi pod płotem bez wtryskiwaczy, dziś i jutro wozi mnie Pulsar.
Ja tak szczerze zacząłem trochę jeździć. Gram na gitarze i czasem nawet dwa razy w tygodniu jadę do miejsca oddalonego o 2 km.
Ale chyba tylko dojadę do końca sezonu i koniec przygody. Jestem fatalnym muzykiem. 2/10. Chyba czas się poddać, sprzedać sprzęt.
Ale chyba tylko dojadę do końca sezonu i koniec przygody. Jestem fatalnym muzykiem. 2/10. Chyba czas się poddać, sprzedać sprzęt.
a pro po ubezpieczenia, w maju się kończy, najtaniej 372zł niestety
Gib napisał(a):Grasz w zespole czy na jakiś kurs chodzisz?
W sumie ani jedno, ani drugie.
Moja córka zapisała się do scholi. A po pewnym czasie namówiła mnie pani prowadząca, żebym z nimi grał.
Początkowo progress był, teraz czasem złapiemy dobry flow i gra się fajnie i wychodzi bardzo dobrze, ale czasem to jest męka dla mnie. 4 instrumenty + 10-20 dzieci.
Gramy pewnie dla pół tysiąca ludzi, więc się czasem zastanawiam, czy nie robię z siebie błazna.
Dopisano 21 kwi 2024 8:26:
Neonixos666 napisał(a):a pro po ubezpieczenia, w maju się kończy, najtaniej 372zł niestety
Ja się boję dnia, kiedy dojdzie do wyliczenia składki... Może nie będę miał już cesji na bank, jeśli mi wystawią papiery szybko i przerejestruję na siebie, ale czy to zmieni składkę w dół to wątpię.
A nie możesz i tak kupi własnej polisy w przypadku leasingu ? W PZU taka usluga 123 PLN brutto. Tylko zadnych directow i AC wersja ASO. Ja za Edga tez jakos duzo zaplacilem 2800 chyba. Niesety wersja USA czyli w wiekszosci wyjatek krytyczny. Warta klepnęła bez problemu.
PS. Nie szuka ktos mieszkania w Hiszpanii ? Chcemy zmienic na wieksze w tym roku i swoje wystawiamy ma sprzedaz.
PS. Nie szuka ktos mieszkania w Hiszpanii ? Chcemy zmienic na wieksze w tym roku i swoje wystawiamy ma sprzedaz.
..::Born To Rise Hell::..
Ale ja w przyszłym tygodniu ostatnią ratę płacę i kończę z tym
. Strasznie szybko czas leci. Prawie trzy lata eksponuję auto na parkingu, chociaż parę wyjazdów w sumie zaliczyłem.
Już mnie nie interesuje cesja wcale, po prostu i tak będzie drogo
. W ubiegłym roku chyba 3900 było.
PS. Zawsze dostarczałem własną polisę.
Już mnie nie interesuje cesja wcale, po prostu i tak będzie drogo
PS. Zawsze dostarczałem własną polisę.
To co następne? 
VW czy Łeno?
Może skonsultuj się z kimś kto gra lepiej jakie błędy popełniasz w grze i jak ci to skoryguje zaczniesz odczuwać większą przyjemność z grania. IDK
Może skonsultuj się z kimś kto gra lepiej jakie błędy popełniasz w grze i jak ci to skoryguje zaczniesz odczuwać większą przyjemność z grania. IDK
Ostatnio edytowano 21 kwi 2024, 22:35 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
A ja wróciłem do tematów budowlanych. Wraz z wiosną przyszła pora na tynk elewacyjny i kostkę brukową. Przypomniałem sobie jaka to fajna zabawa
Na tynki przyjechała ta sama ekipa która robiła mi wykończeniówkę. Nawet się stęskniłem
Kurde, rok już tu mieszkam... nie wiem kiedy to zleciało. Zaraz trzeba będzie remont robić 
Chcesz może kupić kawałek RX-8?

nemi napisał(a):Niespodzianka, zdradzę tylko, że nie będzie to Renault.
Chcesz może kupić kawałek RX-8?
Chyba RX 1/8 juz
.
Ja mimo iz Edge spelnia wszystkie moje wymagania mysle juz o nastepnym
….. jako ze ja jednak jestem Redneck to zapewne bede sie cieszyl amekrykanska motoryzacja jak dlugo tylko bede mogl 
Ja mimo iz Edge spelnia wszystkie moje wymagania mysle juz o nastepnym
..::Born To Rise Hell::..