Czateria... 2021
Jeszcze powiedz ze tej samej osobie :o
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Takie ładne auta stoją to brzyską Toyotę ukradli. 
Na szczęście ukradli Toyotę, a nie jakiś samochód.
Obok Megane stoi Lexus GS400h rocznik bieżący, Audi A6 – max 2 lata, Mercedes CLS max 3 lata, Volvo XC60 rocznik bieżący, Kia... Nie wiem jaka, kombi, rocznik bieżący. A wzięli 3 Toyotę z rzędu.
Obok Megane stoi Lexus GS400h rocznik bieżący, Audi A6 – max 2 lata, Mercedes CLS max 3 lata, Volvo XC60 rocznik bieżący, Kia... Nie wiem jaka, kombi, rocznik bieżący. A wzięli 3 Toyotę z rzędu.
TheMonster napisał(a):Jeszcze powiedz ze tej samej osobie :o
udało się spisać numery rejestracyjne ?

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Beny napisał(a):Kurde fajne roczniki, a coś starszego chociaż powyżej 5 lat jest?
Tak
Na 12 rodzin jest 21 lub 22 samochody.
Jedni sąsiedzi mają stare auto, żeby opiekunka do dziecka miała czym jeździć, jeden sąsiad ma podobne do tłuczenia do roboty, ogólnie starych samochodów jest około 6-7.
Jeden z sąsiadów ma ~400 konne Audi A6, które ma z 5-6 lat, moja Meganka rocznikowo jest koniec 2018, ale reszta raczej z tych świeższych.
W tym roku pojawiła się Kia kombi, Dacia Duster, Niro elektryczne, Superb, GS400h, Volvo XC60.
Auta 0-3 lata są w przewadze myślę.
Dużo z tych samochodów, to auta służbowe – mają ludziska szczęście 
Z drugiej strony jak widzę te korki do sklepów, korki w ogóle – mimo cen paliw, ile jest nowych samochodów, to mam wrażenie, że jednak ludzi stać.
Koleżanka z pracy właśnie kupuje Tonale
. Może to taki podświadomy strach, że tyle trzeba na te samochody czekać, ze nie ma ich, że pieniadze tracą wartość, a auta tak strasznie drożeją – nie wiem.
Z drugiej strony jak widzę te korki do sklepów, korki w ogóle – mimo cen paliw, ile jest nowych samochodów, to mam wrażenie, że jednak ludzi stać.
Koleżanka z pracy właśnie kupuje Tonale

Jak maja 3-4 letnie auta to możliwe, że za parę lat wciąż będą nimi jeździć 
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Możliwe. Nie lubię tych oznaczeń literowo-cyfrowych – o ile w BMW jest w miarę łatwo (chociaż juz teraz to tak średnio), to przy tych ES/GS/RX/IX ja się strasznie gubię jako człowiek, który w ogóle nie ma nic wspólnego z marką.
Patrzę na obrazki w internecie, ale auto parkuje zawsze przodem do płotu i nie jestem pewien. Z tyłu wydaje się podobny do ES, ale nie mam pewności.
A mógł być 400h? Bo za to dałbym sobie paznokcie obciąć. Jeśli się pojawi pod domem (często wyjeżdża i go teraz nie ma), to sprawdzimy, czy paznokcie miałbym krótkie, czy długie
Patrzę na obrazki w internecie, ale auto parkuje zawsze przodem do płotu i nie jestem pewien. Z tyłu wydaje się podobny do ES, ale nie mam pewności.
A mógł być 400h? Bo za to dałbym sobie paznokcie obciąć. Jeśli się pojawi pod domem (często wyjeżdża i go teraz nie ma), to sprawdzimy, czy paznokcie miałbym krótkie, czy długie

Cóż, poddaję się
. Ktoś do sąsiadów przyjeżdżał kiedyś takim ogromnym Lexusem. Może tamto to był GS400h (a może 450?) i mi się to pochrzaniło. Był wielki, miał biały, perłowy lakier i jasną tapicerkę. I dużo chromu. Ale nie wiem czy po tych cechach da się teraz stwierdzić cokolwiek