Czateria... 2021
Kurde też bym zmienił, a tu wychodzi ze mazda będę 6 lat jeździł.
Loockas przelicznik w mBanku kuny/złotówki 0,62 to ok? Kobieta włączyła jakaś funkcje, kupuje kuny wpadają na osobne konto w mBanku i płace za granicą. Mam jeszcze opcje od szwagra kartę revoulta wziąść, bo założył i mu leży a ja zaspalem z wyrobieniem.
Loockas przelicznik w mBanku kuny/złotówki 0,62 to ok? Kobieta włączyła jakaś funkcje, kupuje kuny wpadają na osobne konto w mBanku i płace za granicą. Mam jeszcze opcje od szwagra kartę revoulta wziąść, bo założył i mu leży a ja zaspalem z wyrobieniem.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Szymon napisał(a):Możesz Jej obiecać, że może go odwiedzać
A będzie mogła wyprowadzać na spacer?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Beny napisał(a):Kurde też bym zmienił, a tu wychodzi ze mazda będę 6 lat jeździł.
Nie musisz wyrabiać karty. Wystarczy stworzyć wirtualną w aplikacji i podpiąć ją do Google Pay.
- Od: 7 kwi 2014, 12:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
brii napisał(a):Mojej mamy nie przebije – Thalia była w jej rękach 23 lata, płakała jak sprzedawała
Kurcze – teraz do mnie dotarło, że z punktu widzenia trwałości i bezproblemowości to był naprawdę dobry samochód. Przy sprzedaży rudej nie było – czyli chyba lepszy niż Mazda

brii napisał(a):Szymon napisał(a):Możesz Jej obiecać, że może go odwiedzać
A będzie mogła wyprowadzać na spacer?
Coś mi podpowiada, że to mogą nie być spokojne przebieżki
- Od: 22 mar 2008, 23:01
- Auto: '13 Lexus IS250 III
'16 Scenic w Longu
'02 Mini Cooper
Moja małżonka i niespokojne przebieżki? Przecież jak ona jeździ to średnie spalanie jest tylko o 1,5l/100km wyższe niż moje 
Beny napisał(a): Mam jeszcze opcje od szwagra kartę revoulta wziąść, bo założył i mu leży a ja zaspalem z wyrobieniem.
Yyyyyy? Nawet taki antyk jak ja to ogarnął i płacę wszędzie telefonem.
Założyłem ZENa i Revoluta. W ZENie masz sporo zwrotów za zakupy (dużo korzystam).
Tak jak Bartek pisze – wszystko wirtualnie + podpięcie do GooglePay i masz wszystko w telefonie a ten masz zwykle przy tyłku zawsze.
Co do czasu posiadania aut, to u nas 2 Mazdy były i każda była po 7 lat.
Najdłużej senior miał Mastera. Od 1999 do 2021. 22 lata.
Beny napisał(a):Loockas przelicznik w mBanku kuny/złotówki 0,62 to ok?
Bardzo ok. Revolut czy ZEN ma aktualnie takie same.
Grzyby napisał(a):W ZENie masz sporo zwrotów za zakupy (dużo korzystam).
Ja już na samych cashbackach mam 800zł
No i fajnie, to narazie nie zakładam nic więcej.
he he no telefonem place od dawna.Grzyby napisał(a):Yyyyyy? Nawet taki antyk jak ja to ogarnął i płacę wszędzie telefonem.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Tez musze ogarnac platnosc telefonem i zegarkiem
.
Telefonem raz mi sie zdazyla…… tutaj jestem [tiiit] analogowy
wszedzie jezdze z lapkiem, tylkontak robie przelewy 
Telefonem raz mi sie zdazyla…… tutaj jestem [tiiit] analogowy
..::Born To Rise Hell::..
Nawet taki antyk jak ja to ogarnął i płacę wszędzie telefonem.
Założyłem ZENa i Revoluta
Chyba jestem młodszy i jak na razie nie ogarniam
Będę musiał jednak coś pomyśleć, bo w takim przypadku jak niedoszły wyjazd do Pragi taki revolt by się przydał.
Praga nie wyszła, bo zaistniały problemy z przelewem środków.
Za pierwszym podejściem był jakiś problem z przelewem, a później po 3-ech godzinach przelew by poszedł, ale miejsc w wybranym hotelu już nie było.
Wieczór przed niedoszłym wyjazdem w poszukiwaniu innego miejsca to była tylko strata czasu.
Będzie może jeszcze kiedyś okazja trafić na Most Karola..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Vodice, niedziela w nocy myślę ok 12 wyjechać. A Ty gdzie teraz się przenosisz? Kupowałeś dodatkowe ubezpieczenie dla rodziny?loockas napisał(a):Beny, kiedy jedziesz i gdzie? My się właśnie pakujemy i jutro zmiana miejscówki na drugi tydzień. Pewnie już nie będzie tak luźno...
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):A Ty gdzie teraz się przenosisz?
Žaborić, wiec w sumie niedaleko
Beny napisał(a):Kupowałeś dodatkowe ubezpieczenie dla rodziny?
Tak, raczej co roku kupuje. W rankomacie szukałem.
Dominator napisał(a):Choć dziś pogoda bliższej bałtyckiej.
Dziś akurat bałtycka to jak tropiki

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
No dzisiaj to była masakra
My podczas tej burzy staliśmy w kolejce do promu. Błyskawica za błyskawica. Padało prawie cały dzień i temp spadła do 20 stopni
Ja tu jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Zwykle deszcz trwał 20 minut max i zaraz była lampa.
Miejscówka zmieniona. Właściciel mnie ugościł na bogato
Miejscówka zmieniona. Właściciel mnie ugościł na bogato