loockas napisał(a):Bądź silny. To już na pewno ostatnia usterka
Czateria... 2021
loockas napisał(a):Bądź silny. To już na pewno ostatnia usterka
Hicior dnia

Jak tam Krzemol auto ogarnięte? już ochłonąłeś? 
Podchodziłem dwa razy do tematu, sprawdziłem co potrafię. Efektu brak, w poniedziałek umawiam się u eksperta od włoszczyzny. Potem będzie dylemat..
... Otomoto czy OLX
A tak serio to nie wiem, biję się z myślami. Ale to jest chyba punkt zapalny... MX5 czeka 
... Otomoto czy OLX

Beny napisał(a):Ale ze co bedą tańsze po sezonie?
Jak teraz kupi to przez zimę zrobi blacharkę i wiosną wyjedzie dumnie
nemi napisał(a):Tak dawno mówiłem...
Możesz być dumny z siebie, chcesz order? Sorry ale takie gadanie "a nie mówiłem" jest maksymalnie wpieniające
Znam historię z 166 gdzie też właściciel miał dość. Tam chyba było jeszcze grubiej bo co rusz wstawial zdjęcia z lawety, moja mimo wszystko cały czas jezdna. Wkurzył się i sprzedał. Ostatnio ustawił ja jako zdjęcie w tle na grupie FB odnośnie 166 gdzie jest adminem i oczywiście dyskusja. Odezwał się nowy właściciel. "Wymieniłem tylko dolne wahacze, poza tym nic, jeździ jak burza pozdrawiam"

Ja wczoraj trochę pogoniłem Aerio po S7.
Cholera, brakuje 5 (albo i 6) biegu w tej skrzyni.
Vmax wg navi to 195km/h. Na trójce potrafi dociągnąć pod 170.
Zbiera się też fajnie ale to zdecydowanie nie jest to auto na długie i szybkie trasy.
Ciekaw jestem co kupię następnego, chociaż jak się znam to parę lat będę go używał. Nic mi się kompletnie nie podoba i znowu trzeba będzie iść w stronę zamorskiej egzotyki

Pewnie zastosuję sprawdzoną metodę (tak kupiłem Cronosa – szukając Espero 2.0 z klimą) cierpliwego przeglądania otomoto po kwocie i roczniku
Krzemol napisał(a):"Wymieniłem tylko dolne wahacze, poza tym nic, jeździ jak burza pozdrawiam"
I wierzysz naiwnie że tak będzie ?
Krzemol napisał(a):Sądzę że z moim szczęściem mogłaby mieć miejsce podobna sytuacja.
Może, sprzedaj ją Ojcu, Mamie, Żonie.....
Mi wizyta w ASO Alfy się podobała. Nawet koleś powiedział że po zakupie u nich, mam darmowy przegląd zerowy, który ich serwis wprowadza dla nowych Alf. Po 3 tyś km. wymieniają olej i filtr. Koszt tylko oleje i filtr – jakieś 250 pln netto. Miło.
No nic....zobaczymy, może w listopadzie pojawi się tu jeszcze jedna Alfa
..::Born To Rise Hell::..
Krzemol nie martw się zaraz Ci przejdzie sprzedaż 
Idź się przejedź