Czateria...cd

Coś dla zabicia czasu – zjawiska śmieszne i ciekawe.

Postprzez Grzyby » 19 mar 2016, 10:21

Gadaj z myjkiem.
Gwarancja z tego co wiem normalna.
Obrazek
d.pa
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 3 paź 2004, 22:09
Posty: 16996 (72/160)
Skąd: KIELCE
Auto: Suzuki Aerio 2.3l J23A,
Renault Trafic 1.6 TT R9M,
Renault Master 2.5D,
Fiat Doblo 1.6 16V
Dacia DV 1.6 LPG,
Burstner Amara 535TK

Postprzez Xenocyd » 19 mar 2016, 10:22

No bo dopiero po zakupie u Ciebie poszedłem do garażu zobaczyć, że została taka resztka, że sobie chusteczkę tym popsikac mogę :(
Kupiłem mały, to szybko się skończy, odezwę się przed następnym zakupem!
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 13 maja 2007, 11:01
Posty: 2276 (102/157)
Skąd: czymiasto
Auto: Mietek

Postprzez widmo82 » 19 mar 2016, 10:46

Grzyby napisał(a):Mam przetestowany przez kilku klientów z Tenzi i baaardzo chwalą.
Tani nie jest bo coś koło 9 dych za 500ml ale z tego co mówią niezły.

Kurczak... a gdyby tym popsikac nadkola materiałowe, żeby nie nasiąkały? Ciekawe jak później będzie z ich myciem myjką cisnieniową.


PS: Wczesniej nie spotkalem się by spaliła się jakaś mazda... a w Radomiu wlasnie wczoraj...
http://www.echodnia.eu/radomskie/wiadom ... w,9760426/
Moderator "3BK" -Paweł
Avatar użytkownika
Moderator
 
Od: 26 paź 2008, 09:23
Posty: 3598 (81/142)
Skąd: Radom
Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008

Postprzez czarek1991 » 19 mar 2016, 13:03

Pare lat temu na Michałowie czesto płonęły samochody :) Cos mi sie wydaje, ze znowu grasuje jakis podpalacz.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 22 sty 2012, 15:09
Posty: 1392 (4/6)
Skąd: Radom
Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL

Postprzez loockas » 19 mar 2016, 15:02

Wymieniłem właśnie zamek pasażera w Lagunie, bo świrował. Używany do Laguny od 150zł. Bliźniaczy, chyba nawet z tymi samymi nr seryjnymi do Clio od... 20zł. Ja przepłaciłem i wydałem 25zł.

Chyba kupię jeszcze kilka i wystawie jako zamki do Laguny po 100zł :P
Andżeju, jak Ci na imię?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 5 maja 2007, 23:55
Posty: 10260 (286/522)
Skąd: Ymielin
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Reno
M365

Postprzez Gib » 19 mar 2016, 17:07

Taki samozapłon stojącego auta to chyba za często się nie zdarza, prawda?
W Paryżewie zdaje się jest taka świecka tradycja żeby podpalać auta w sylwestra.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 28 sie 2007, 17:09
Posty: 8914 (135/173)
Skąd: Warszawa
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez TheMonster » 19 mar 2016, 17:31

Jakie podpalać? One same płoną ze szczęścia że nowy rok jest :P
Ostatnio w Bydgoszczy ktoś puścił z dymem Audi A4 i Fiata Stilo (ten drugi przypadkiem oberwał).

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Tomasz W.
Avatar użytkownika
Przedstawiciel Pomorza
 
Od: 22 lis 2015, 14:59
Posty: 1380 (224/211)
Skąd: Bydgoszcz / Gdynia
Auto: OBECNIE:
Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"
DAWNIEJ:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003
Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT

Postprzez Gib » 19 mar 2016, 18:07

Stała pod ścianą prężąc kakao
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 28 sie 2007, 17:09
Posty: 8914 (135/173)
Skąd: Warszawa
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Neonixos666 » 19 mar 2016, 18:35

Gib napisał(a):o w morde!


eee nie pasuje Ci :P
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 wrz 2009, 23:21
Posty: 8925 (37/190)
Skąd: Szczytno
Auto: Grand Scenic III PHII R9M

Postprzez Tojo » 19 mar 2016, 19:03

Witajcie mam mały problem z lokalizacjom sygnału dźwiękowego zdechło im to i nie wiem gdzie jest umieszczone proszę o porady
Początkujący
 
Od: 20 lut 2016, 12:05
Posty: 6
Auto: Mazda 323f BJ
diezel
rok produkcji 2002

Postprzez Neonixos666 » 19 mar 2016, 19:12

a czasem nie jest za zderzakiem przed chłodnicą?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 wrz 2009, 23:21
Posty: 8925 (37/190)
Skąd: Szczytno
Auto: Grand Scenic III PHII R9M

Postprzez Tojo » 19 mar 2016, 20:50

właśnie tego nie wiem
Początkujący
 
Od: 20 lut 2016, 12:05
Posty: 6
Auto: Mazda 323f BJ
diezel
rok produkcji 2002

Postprzez leonidass » 19 mar 2016, 21:54

Gib bier – zobacz ile półek na browary
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 16 cze 2015, 15:53
Posty: 190 (1/1)
Auto: czarne wściekłe
stroker 2.2
evo 6 TME IN PROGRESS
ex.– m6 3.0 v6

Postprzez Neonixos666 » 20 mar 2016, 12:09

Tojo napisał(a):właśnie tego nie wiem


Jeśli moja podpowiedź to za mało, znajdź na mieście taką mazdę zajedź mu drogę a jak będzie na Ciebie trąbił to wyjdź z samochodu i nasłuchuj skąd dochodzi dźwięk<lol>
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 wrz 2009, 23:21
Posty: 8925 (37/190)
Skąd: Szczytno
Auto: Grand Scenic III PHII R9M

Postprzez nemi » 20 mar 2016, 12:53

Przepraszam, że przeszkadzam – czy to się będzie nadawało jako maszyna do pisania, przeglądania internetu i wyświatlania power pointa bez nadmiernej frustracji?
http://allegro.pl/laptop-lenovo-14-g40- ... 85441.html
ObrazekObrazek
Forumowicz
 
Od: 21 sie 2004, 13:20
Posty: 7386 (95/248)
Skąd: Warszawa

Postprzez Xenocyd » 20 mar 2016, 13:27

2 giba ramu... słabo to widzę przy Windowsie
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 13 maja 2007, 11:01
Posty: 2276 (102/157)
Skąd: czymiasto
Auto: Mietek

Postprzez nemi » 20 mar 2016, 13:44

A tak bardzo cena mi się podoba <lol>.

Dopisano 20 mar 2016 15:06:

Czyli taki jest najtańszy z 4 GB
http://allegro.pl/hp-probook-4440s-2x1- ... 59747.html
ObrazekObrazek
Forumowicz
 
Od: 21 sie 2004, 13:20
Posty: 7386 (95/248)
Skąd: Warszawa

Postprzez JohnnyB » 20 mar 2016, 15:45

A ma być nowy ?
W tej cenie znajdziesz serię T z jakimś i5 + 4 Giga ramu.
Mogę podpytać kolegę, ostatnio refabrishuje nieco Lenovo i Dell.


Grzyby, twoja Candy ładowana jest od góry ? Jeśli tak to zlokalizowałem wyciek......no i albo muszę odważnik 20 kg kłaść na górę, albo wymienić pralkę :/
..::Born To Rise Hell::..
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 1 lip 2009, 20:27
Posty: 2515 (44/60)
Skąd: gdzieś w mazowieckim......
Auto: Volvo V40 '14 D3
Ford Focus 1,5 TDCI '18

Postprzez nemi » 20 mar 2016, 16:02

JohnnyB napisał(a):A ma być nowy ?
W tej cenie znajdziesz serię T z jakimś i5 + 4 Giga ramu.
Mogę podpytać kolegę, ostatnio refabrishuje nieco Lenovo i Dell.

Nie musi byc nowy. Musi być sprawny, tani i bateria musi trzymac godzinę. HDMI + VGA.
ObrazekObrazek
Forumowicz
 
Od: 21 sie 2004, 13:20
Posty: 7386 (95/248)
Skąd: Warszawa

Postprzez JohnnyB » 20 mar 2016, 16:18

To w Lenovo serii T/X nie uświadczysz HDMI.
Z dwóch wyżej, brałbym HP Probooka, to dobra seria.
W Lenovo, możliwe że znajdziesz DP/DP+ – przejściówka na HDMI to koszt 30 PLN, używam, działa.
..::Born To Rise Hell::..
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 1 lip 2009, 20:27
Posty: 2515 (44/60)
Skąd: gdzieś w mazowieckim......
Auto: Volvo V40 '14 D3
Ford Focus 1,5 TDCI '18

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

Moderator

Moderatorzy Hyde Park