Gdybym miał rodzinę dzielnicę obok, to pewnie bym przeżył mimo wszystko, ale wolałbym kupić.
A Aborygeni są rzadkością w Afryce już dzisiaj – zostali zjedzeni przez afrykańskie tygrysy.
www.mazdaspeed.pl
Xenocyd napisał(a):Nie narzeka z prostego powodu – nikt jej nagle auta nie zabrał i nie kazał jeździć autobusem
nemi napisał(a):Oczywiście da się, ale nie przesadzajmy już z tymi skrajnościami
Beny napisał(a):poczekaj jak będziesz miał dzieci to napewno zmienisz zdanie i mxa
nemi napisał(a):Ile kosztuje wynajęcie 90 m kw i parkingu na Białołęce? Zmiescisz się w 2.000? Raczej wątpię. Ale niech tam.
loockas napisał(a):Nie dogadamy się. Generalnie za bardzo mierzysz ludzi swoją miarą i myślisz, że każdy ma życie takie jak Ty, zero zmartwień, jest młody, piękny, ma trochę więcej kasy niż inni i może udzielać życiowych porad i dobrze wie co kto potrzebuje, a co nie.
loockas napisał(a):Tak samo jak mnie bawią ludzie którzy lansują się tym, że nie oglądają i nie posiadają TV (taki anty mainstream), a tym samym spędzają kilka godzin dziennie w Internecie
loockas napisał(a):Nawet sam Jacobs napisał, że ma auto ubezpieczone w innej miejscowości by było taniej, a przecież taki bogaty jest
nemi napisał(a):Jesteśmy niestety bardzo nowoczesnymi ludźmi. Nawet przelewy robimy przez Internet, a przecież moglibyśmy innym ludziom rzucać się do gardeł na poczcie
Xenocyd napisał(a):tam komunikacja działa inaczej, ale to osobna kwestia.
jacobs napisał(a):Nie mam telewizora ;D Dziwię się że nie widzisz różnicy między jednym a drugim.
loockas napisał(a):Bo nie ma różnicy, poza metodą serwowania treści. Telewizja jest póki co linearna (chociaż to się zmienia i strzelam, że do 10 lat będzie już tylko na zasadach on demand), a w Internecie masz treść dostępną na żądanie. Generalnie jedno i drugie dla odbiorcy ma to samo zadanie – dostarczyć mu informacji. Chcąc łamać mainstream (och jak ja lubię to słowo ostatnio) wypadałoby się odciąć nie tylko od TV, ale też od Internetu, smartfona itd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości