Czateria 2025
kupilem czesci na Allegro. Po tygodniu odezwalem sie bo nic nie dzialo sie paczka. Dostalem jakies info o oszustwie sprzedawcy, caly asortyment zniknal z sklepu......Czekam na info z allegro czy oni oddadza mi kase.......
..::Born To Rise Hell::..
Kolega tak felgi z marketplace kupił. Poprosił żeby jakoś legalnie było, chłop mu wystawił aukcje na allegro, po kup teraz i opłaceniu znikło wszystko, aukcja, brak meila po zakupie, no i 1000w plecy.

gorzej jak przyjdzie w cześciach do złożeniaNeonixos666 napisał(a):Kupiłem urządzenie wielofunkcyjne Brother, fajna cena się trafiła trochę zaniepokoiła mnie data dostarczenia bo nie od razu no i bez smarta, nie sprawdziłem też od kogo kupuje. Okazało się że jedzie do mnie z Czech. Wczoraj wysłali jutro ma być kurierem DPD, 29zł przesyłka z Czech, to chyba tanio jak na tyle drogi mam nadzieję że nie będzie menu po czesku
.
-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6 gl 2,5 pb At
Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):gorzej jak przyjdzie w cześciach do złożenia
ooo to było by wyzwanie dopiero, lubiłem lego w młodości więc jak by była chociaż szczątkowa instrukcja to by się ogarnęło. Ja tam lubię meble składać, wkrętareczka, i nie ma nic lepszego. Ostatnio wymieniałem zawór spłukujący i dopuszczający wodę w spłuczce w sklepie. Małe chińskie rączki się nie postarały, musiałem cały nowy mechanizm rozebrać do zera i poskładać to jak ma być nawet nie wiedziałem że z tylu elementów się składa taki zawód spuszczający wodę.
Yol. Z rok temu pytałem o monitoring i chyba Johnny wrzucił fajna stronę z zestawami.
A za Chiny nie mogę tego znaleźć...
Kojarzy ktoś?
A za Chiny nie mogę tego znaleźć...
Kojarzy ktoś?
JohnnyB napisał(a):kupilem czesci na Allegro. Po tygodniu odezwalem sie bo nic nie dzialo sie paczka. Dostalem jakies info o oszustwie sprzedawcy, caly asortyment zniknal z sklepu......Czekam na info z allegro czy oni oddadza mi kase.......
Jeśli miałes smarta, to zwrócą – tam jakieś dodatkowe ubezpieczenia obowiązują.
Jesli do tego dostałeś od nich info, że wiedzą że wałek, to tym bardziej w ich gestii zwrot gotówki.
Chyba że się coś pozmieniało..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Neonixos666 napisał(a):mam nadzieję że nie będzie menu po czesku .
Łatwiej zrozumieć niz kaszubski

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
No wlasnie przedwczoraj minal termin zwrotu kasy za zamowienie. Rozpocząlem "dyskusje ze sprzedającym". Po braku odpowiedzi wlaczylem allegro i dostalem info ze zadziala w moim przypadku "Allegro ochrona kupujacych". Alegro zwroci mi całą kwote zakupu i bedzie sciagac dlug od sprzedajacego z ewentualnymi odsetkami juz dla siebie. Wiec ok. Tylko kilkanascie stowek zablokowana na poad 2 tygodnie. Plus, ze juz kupilem to co potrzebowalem i juz wszytsko tym razem dotarlo bez problemow.
..::Born To Rise Hell::..
Jest bestia
Johnny, kojarzysz może tą stronę z kamerami do monitoringu? Bo chyba ty podawałeś.... A może loockas?