loockas napisał(a):Czytałem powyższy post na telefonie i byłem pewny, że to pisał nemiWszystko mi się zgadzało – excel, nowy komputer, samochód, mieszkanie
No co, człowiek myśli racjonalnie i planuje dalsze kroki
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):No co, człowiek myśli racjonalnie i planuje dalsze kroki
Neonixos666 napisał(a):Tydzień czasu zajęło by mi określenie czego chcę od TV, potem jakie parametry są ważne, wybór potencjalnych modeli, zawężenie zbioru itd jakiś bity miesiąc
jacobs napisał(a): dochodzisz do momentu w którym żaden nie jest odpowiedni Ja bym chciał telewizor bez tego wszystkiego smart, ale chyba takich już nie ma
jacobs napisał(a):Ja bym chciał telewizor bez tego wszystkiego smart, ale chyba takich już nie ma
chcesz sprzedam Ci moją plazme,nie ma nicjacobs napisał(a):Ja bym chciał telewizor bez tego wszystkiego smart, ale chyba takich już nie ma
Beny napisał(a):chcesz sprzedam Ci moją plazme,nie ma nic 42"Panasonica ma 9 lat i wciąż działa,a chetnie bym na coś większego zmienił.
Beny napisał(a):Grzeje,jak kolo niej przechodze to czuc![]()
Ja sie chyba nie kładę,mysle czy sie do Lidla po wkrętarke nie wybraćMa ktos tego parksaida?
Dopisano 31 gru 2018 7:51:
Kurde ale napięcie,czuję sie jak jakis janusz,ale jyz kolejka sie robi,czesc ukryta w samochodach bo leje jak cholera
Beny napisał(a):Ja sie chyba nie kładę,mysle czy sie do Lidla po wkrętarke nie wybraćMa ktos tego parksaida
PeKa napisał(a):Powstrzymało mnie jedno. Co z akumulatorem, kiedy będzie trzeba nowy?
jacobs napisał(a):włączniki radiowe? Chyba będę musiał w kilku miejscach użyć, żeby nie kuć dodatkowo ścian.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości