Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
- Od: 19 maja 2010, 12:16
- Auto: 626 GF 2,0 136 KM 1998
CezaR83 napisał(a):Kto kogo zmiażdżył artystycznie w tej piosence??
Ten pan w białym gangu powinien się zgłosić do psychologa....
Świetność mu przecież minęła po albumie WuWua.
Komercja mnie irytuje...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Radex napisał(a):Tede to pozer i frajer
Lekko Ci przychodzi ocenianie ludzi ktorych nie znasz , pokazujesz tym samym kim jestes naprawde
Pozdr
-
Grucha
Radex napisał(a):Tede to pozer i frajer
Ostre słowa jak na ośmiolatkę

No tede nie nie zabłysnął w tym kawałku, jakby chrypkę miał czy coś, ale on w zasadzie już od dawna nie błyszczy

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Co Tu duzo gadać, Farna jest poprostu zaje*ista, skoro umiała sie odnaleźć w takim duecie 
poza tym ma super głos i bosko wyglada
Hiphopowcy nie maja glosu nie umieja spiewac, to taka paplanina do podkladu

Hiphopowcy nie maja glosu nie umieja spiewac, to taka paplanina do podkladu
kristofc napisał(a):Lekko Ci przychodzi ocenianie ludzi ktorych nie znasz , pokazujesz tym samym kim jestes naprawde
a co znasz go że sie tak pienisz
taka prawda ze tede sie sprzedał
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
grubaskowi bardzo lekko wychodzi naśmiewanie sie z np. r.burneiki albo jechanie po swojej byłej
żałosne :/
widać to na oko i dlatego ocenianie go przychodzi lekko
zreszta co to wogóle jest "wielkie joł" xD równie dobrze mógł mruczeć "dupa maryna"
Ostatnio edytowano 27 maja 2011, 15:48 przez SponeR, łącznie edytowano 1 raz
=x

CezaR83 napisał(a):Co Tu duzo gadać, Farna jest poprostu zaje*ista, skoro umiała sie odnaleźć w takim duecie
Potwierdzam

CezaR83 napisał(a):Hiphopowcy nie maja glosu nie umieja spiewac, to taka paplanina do podkladu
Absolutnie się nie zgadzam. Posłuchałbyś dobrych kawałków stwierdziłbyś inaczej, ale to nie temat na to
albo nie bo już wrzucałem, podeślę Ci PW EOT
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
CezaR83 napisał(a):Hiphopowcy nie maja glosu nie umieja spiewac, to taka paplanina do podkladu
Nigdy w życiu się z tym nie zgodzę, ale skoro oceniasz to patrząc na TDF to sorry ...
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
kristofc wierny fan Tedego
nazwałem go pozerem bo jest pozerem, pozoruje luźnego zioma pod kamere dla której się już całkowicie zaprzedał. czekam tylko na "taniec z gwiazdami" w jego wykonaniu.
nazwałem go frajerem bo obraził kilku ludzi którym nie dorasta do pięt i brak mu szacunku do innych a więc ja nie mam szacunku do niego.
ale to wszystko tak na prawdę jest pod publikę żeby zrobić show i zamęt wokół swojej osoby.
co to w ogóle za sztuka powiedzieć pięć razy do mikrofonu "wielkie joł" i 6 razy "ziom"
no tak... wielki artysta.
kiedyś może miał swoje lata świetności, ale było minęło. a teraz jak jest każdy widzi.
ostatnio właśnie też zraziłem się strasznie do Tedego m.in. z racji wyśmiewania Roberta.
myślał chyba że będzie zarąbisty i zabłyśnie ale zachował się żałośnie
nazwałem go pozerem bo jest pozerem, pozoruje luźnego zioma pod kamere dla której się już całkowicie zaprzedał. czekam tylko na "taniec z gwiazdami" w jego wykonaniu.
nazwałem go frajerem bo obraził kilku ludzi którym nie dorasta do pięt i brak mu szacunku do innych a więc ja nie mam szacunku do niego.
ale to wszystko tak na prawdę jest pod publikę żeby zrobić show i zamęt wokół swojej osoby.
co to w ogóle za sztuka powiedzieć pięć razy do mikrofonu "wielkie joł" i 6 razy "ziom"
no tak... wielki artysta.
kiedyś może miał swoje lata świetności, ale było minęło. a teraz jak jest każdy widzi.
SponeR napisał(a):grubaskowi bardzo lekko wychodzi naśmiewanie sie z np. r.burneiki albo jechanie po swojej byłej
żałosne :/
widać to na oko i dlatego ocenianie go przychodzi lekko
ostatnio właśnie też zraziłem się strasznie do Tedego m.in. z racji wyśmiewania Roberta.
myślał chyba że będzie zarąbisty i zabłyśnie ale zachował się żałośnie
Radex napisał(a):nazwałem go frajerem bo obraził kilku ludzi którym nie dorasta do pięt i brak mu szacunku do innych a więc ja nie mam szacunku do niego.
popieram w 100%
Zgodnie z twoja logika tez jestes frajerem bo brak ci szacunku do innych ehhhh plączesz sie a co do meritum to fanem Tedego nie jestem
Pozdr
Pozdr
-
Grucha
kristofc napisał(a):ehhhh plączesz sie
w czym się niby plącze?
czytaj ze zrozumieniem
LEGIA TO MY KIBICE I CH*** Z DZIAŁACZAMI