Czateria...cd
nemi napisał(a): Jak ludzie to robią, że podróżują za 50 zł?
musisz szkolenie u Sokoła przejść
Ja sobie zanabyłem bilety Wrocław – Warszawa – Wrocław za 42 zł w dwie strony, jakbym był szybszy to by były po 18 zł w dwie strony.
Patrzyłem – w lutym jakoś wychodzi 550 za dwie osoby. Nie mam jakoś cierpliwości, żeby polować na te tanie loty i jeszcze muszę dopasować to do możliwości porzucenia dzieci
. Nie ma letko, ale już żonie obiecałem, że pojedziemy. Ona chce w wakacje, a ja bym to chciał wyprzedzić jednak i nie zwiedzać miasta w dzikich tłumach.
O ile się nie mylę, to Rayanair latał na lotnisko Flumicino. Do Rzymu polecałbym Wizzair, bo ląduje w Ciampino – łatwiejszy i tańszy transfer do miasta niż z Flumiciono. Jak z dziećmi to raczej taxi, 40 euro chyba za kurs. Ewentualnie bus do Termini (głowny dworzec w Rzymie) za kilka euro od osoby (chyba 5, ale nie pamiętam).
Jak chcesz tanie wyloty to musisz celować w dni robocze, ale z tym też jest loteria. Nam się raz udało lecieć za te kilkadziesiat złotych, a drugim razem wakacyjnie z dużym bagażem za ok 300zł w obie strony.
Jak chcesz to dam Ci namiar na wynajem mieszkań. Przy 4 osobach wychodzi niewiele drożej niż b&b, a komfort przy dzieciakach nieporównywalny.
Jak chcesz tanie wyloty to musisz celować w dni robocze, ale z tym też jest loteria. Nam się raz udało lecieć za te kilkadziesiat złotych, a drugim razem wakacyjnie z dużym bagażem za ok 300zł w obie strony.
Jak chcesz to dam Ci namiar na wynajem mieszkań. Przy 4 osobach wychodzi niewiele drożej niż b&b, a komfort przy dzieciakach nieporównywalny.
Ostatnio edytowano 23 lis 2016, 12:39 przez loockas, łącznie edytowano 2 razy
No to się zmieniło, ale ja latałem 3 lata temu.
Dopisano 23 lis 2016 12:43:
A weź... skubaniec leci w poniedziałek do USA na wakacje
Jak zwykle sam 
Dopisano 23 lis 2016 12:43:
Xenocyd napisał(a):musisz szkolenie u Sokoła przejść
A weź... skubaniec leci w poniedziałek do USA na wakacje
No to b&b na pewno wyjdzie taniej. Hotele nie wiem. W wakacje odpuść. Raz że upał okropny, a dwa turystów od zawalenia. My byliśmy pierwszy raz w styczniu, temp ok 18 stopni. Idealnie do zwiedzania.
Swiece zmienione nadal poszarpuje :/ wieczorem idę obsikać cewki i zobaczymy czy jest dyskoteka. Generalnie tylko full but ma problem. Przy częściowych obciążeniach jest dajmy na to ok.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Też to miałem, jeszcze przed założeniem gazu. Przeszło samo.
W robocie dostałem jakieś teksty do zmiany. Pewien dowcipniś postanowił dać mi...obrazki. Naprawdę świetnie się szuka znaczków farerskich, żeby poskładać te wyrazy :/.
Np. ten znaczek mają ð oraz í (nie mylić z ì).
W robocie dostałem jakieś teksty do zmiany. Pewien dowcipniś postanowił dać mi...obrazki. Naprawdę świetnie się szuka znaczków farerskich, żeby poskładać te wyrazy :/.
Np. ten znaczek mają ð oraz í (nie mylić z ì).
A ja w 2 dni wyrobilem ponad 10 nadgodzin w pracy za free można powiedzieć. Nawet z dzieckiem się nie mogłem pobawić bo już spało. A obecnie jestem prywatnie z dzieckiem u lekarza i czekam w masakrycznych kolejkach. Absurd.
Nie wiem gdzie to wrzucić,ale fajna sprawa:
http://www.gieldaklasykow.pl/mazda-323- ... more-63169
http://www.gieldaklasykow.pl/mazda-323- ... more-63169
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
brii napisał(a):Nie da się przenieść tylko z samymi podatkami na Słowację czy gdziekolwiek, od kilku miesięcy codziennie muszę to tłumaczyć kilku osobom..
Nie myślałem o samych podatkach....
Grzyby napisał(a):Nie myślałem o samych podatkach....
Jak masz możliwość to dawaj, bywam tam czasami – bardzo Słowację i Słowaków polubiłem
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.