Czateria... 2021
nemi napisał(a):Kurczę, szukam inspiracji: średniej wielkości auto na 4 osoby z silnikiem benzynowym (chętnie z lpg), które będzie dynamiczne i może kosztować ok 25.000. Jest coś takiego?
sprzedam Ci za tyle MX6
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Lepszych jak te, które dadzą za niego 25k nie znajdzie.
Lexus IS300, jakieś E46 330i w gazolinie do bicia lub z mniejszym motorem – ważne żebyś się nie bał na odcinie stacje bokiem opuszczać
Lexus IS300, jakieś E46 330i w gazolinie do bicia lub z mniejszym motorem – ważne żebyś się nie bał na odcinie stacje bokiem opuszczać
Pozdrawiam, Tomek
nemi napisał(a):Kurczę, szukam inspiracji: średniej wielkości auto na 4 osoby z silnikiem benzynowym (chętnie z lpg), które będzie dynamiczne i może kosztować ok 25.000. Jest coś takiego?
Saab 9-3 2.0T łyka LPG (sporo jest z) i komfortowo przewiezie 4 osoby a i jest sporo pod butem.
Parę razy już to rozchodziłem. Ale na tym zimnie wkurza mnie dpf. Znalazłem obejście, żeby nie jeździć do mechanika i już dwa razy kombinowałem. Ale też nie mam zawsze czasu tak jeździć bez sensu.
Dopisano 18 gru 2018 18:51:
Znów mx5? Po co kupować samochód, którego nie chcę? Już to pisałem.
Dopisano 18 gru 2018 18:51:
Znów mx5? Po co kupować samochód, którego nie chcę? Już to pisałem.
Jak bmw zrobi 1 w nadwoziu pickup z silnikiem minimum 3.0 to pewnie z nemim cos wybiezrmy. 
Ja to taki redneck jestem szukam argumentow aby nie kupic pickupa
jak kasa bedzie to kupie
Ja to taki redneck jestem szukam argumentow aby nie kupic pickupa
..::Born To Rise Hell::..
Bardzo proszę
https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q ... 9006612500
To mam dla was ideał, prawie pickup, 4x4, trochę cabrio i raczej dużo nie pali 

- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Grzyby napisał(a):Coraz bliżej jestem myśli o emigracji z tego pustostanu....
Dla mnie wyjazd z kraju oznaczałby życiową porażkę, ale staram się zrozumieć tych co musieli podjąć taką (na pewno nie łatwą) decyzję. Trochę chyba za bardzo się przejmujesz tym na co nie masz wpływu i pewnie nawet bezpośrednio Cię nie dotyczy
Nemi, nie kupisz auta z którego będziesz zadowolony za 25k. Pamiętaj, że aby czerpać przyjemność, musisz deptać zawsze i wszędzie. A przepustnica nie może pracować w zakresie do 10%.