Gib napisał(a):Ja polecam Fiestę ST.
Czy cenowo również?
www.mazdaspeed.pl
Gib napisał(a):super skręca (brak silnika z zprzodu powoduje więcej miejsca na zwrotnice. Wady nie wiem jakie są.
nemi napisał(a):
A już taki np Opel Adam to zupełny odlot cenowy
Wojtek napisał(a):Gib napisał(a):Ja polecam Fiestę ST.
Czy cenowo również?
Norreca napisał(a):nemi napisał(a):
Opel Adam to inna rodzaj auta.... to taki tani mini ma byc.
jak speester mial byc tanim lotusem
Gib napisał(a):o ile fiat i BMW/Mini nawiązują do retro, to Adam nie ma historii, podobnie jak A1.
Gib napisał(a):Adam to ma być konkurencja bardziej dla fiata 500
brii napisał(a):Gib napisał(a):o ile fiat i BMW/Mini nawiązują do retro, to Adam nie ma historii, podobnie jak A1.
To tylko marketingowy bełkot – nawiązania nie ma żadnego, te samochody mają inne wymiary i nie mają w swoich założeniach nic wspólnego z pojazdami które kiedyś nosiły te nazwy.Gib napisał(a):Adam to ma być konkurencja bardziej dla fiata 500
Ano, jak kiedyś takiego zobaczyłem to myślałem, że Opel obrandował pięćsetkę
Pany – jest gdzieś w okolicach Bonifraterskiej w Wawie jakieś sensowne kino studyjne albo coś w tym stylu? Nie chcę żadnego multiplexu.
Gib napisał(a):A tam wymiary, to tak jakbyś powiedział że F10 nie jest następcą E28 bo jest większy od 7er z lat 80tych.
PeKa napisał(a):Osz... Co klientka ma nazwisko....![]()
Że ludzie tego nie zmieniają...
loockas napisał(a):Czy ja wiem... w podstawie 60kzł za HB i chyba 63kzł za kombi. Cena bez rabatu, a 5% da się wyrwać bez specjalnej spiny. Problem zaczyna się z doposażeniem, można odlecieć przy przeskokach między wersjami, ale tak jest chyba wszędzie.
Norreca napisał(a):nemi napisał(a):
Opel Adam to inna rodzaj auta.... to taki tani mini ma byc.
jak speester mial byc tanim lotusem
JohnnyB napisał(a):wersja TCe130
brii napisał(a):Dzięki Panowie za namiary na kina – chcę uniknąć czegoś multiplexopodobnego bo nie cierpię dzikich chord a w sobotę wieczorem pewnie jest na nie duża szansa
Muranów bardzo mi pasuje, bo z hotelu będę miał do niego rzut beretem
Z kawy chętnie bym skorzystał ale niestety późno w sobotę późno kończę a w niedzielę zaraz po odbębnieniu swojego wracam do domu by przed nocą szynszyle nakarmić co by klatki nie wpierdzieliły z głodu
Jak plan będzie nieco luźniejszy grudniu to będę wbijałJohnnyB napisał(a):wersja TCe130
Oni już faktycznie przestali oficjalnie podawać pojemność??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości