Czateria... 2021
Do mnie przyszyły dziś trzy paczki zgodnie z planem bez spóźnienia nawet pocztex ogarnął sprawę. Przez internet zamawiam sporo dla rodziny i dla siebie i nigdy nie miałem żadnych problemów. Wiem tylko że nie zamówię nigdy telewizora bo to czy przyjedzie cały czy uszkodzony to jak by monetą rzucił.
u nas w sklepie jest taki nieformalny punkt odbioru paczki, dziś nawet mała kupka się na zapleczu uzbierała
Kurierzy zadowoleni bo nie muszą latać po wiosce i szukać a ludzie na spokojnie po pracy zajadą na małe zakupy to i paczkę odbiorą. Ja np zamawiam odbiór w punkcie bo w moim bloku jest poczta, wracając z pracy odbieram i idę do domu.
A ja widziałem kilka Ioniq e policyjnych barwach już
. Na razie na lawetach śmigały ale polska policja także przechodzi na hybrydy
.
[tiiit] robotę
na bezrobociu też trzeba wypoczywac....1 dzień na kanarach trwa 
[tiiit] robotę
..::Born To Rise Hell::..
Na tym bezrobociu to rewelacja jakaś! 

Niech sie bank martwi
dzieci nie mam to i splacac dlugow nie bedzie mial kto
.
Doszedlem do granic mozliwosci to i reset byl potrzebny. Plus ze teraz za 4kPLN 2 osoby w all na fuercie wypoczna....powrot w pierwszy dzien swiat toni ten stres odpada
Doszedlem do granic mozliwosci to i reset byl potrzebny. Plus ze teraz za 4kPLN 2 osoby w all na fuercie wypoczna....powrot w pierwszy dzien swiat toni ten stres odpada
Kto bezrobotnemu zabroni
Możecie polecić jakiś sprawdzony sklep online z armatura do łazienek ?
Tylko taki gdzie nie trzeba czekać tygodniami na zamówienie przedmiotów "dostępnych od ręki".
Możecie polecić jakiś sprawdzony sklep online z armatura do łazienek ?
Tylko taki gdzie nie trzeba czekać tygodniami na zamówienie przedmiotów "dostępnych od ręki".
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Jeśli nie ma tego w marketach to będzisz czekał od 2 do 5 tygodni średnio. Ja na koloryfery czekam już 4 tydzień. Bateria z deszczownią brałem z wystawy, umywalki i zlew z bateriami średnio 3 tygodnie. Szyba do prysznica która miała być w 2 dni już 2 tydzień jedzie.....śmigasz do lokalesów albo większych marketów, jak jednak wolisz coś z katalogów to raczej nie mają od ręki i czekasz jak wyżej.
Neonixos666 napisał(a):Wiem tylko że nie zamówię nigdy telewizora bo to czy przyjedzie cały czy uszkodzony to jak by monetą rzucił.
Telewizor na czas transportu należy czymś zabezpieczyć aby się nie przesuwał. Polecam podłożyć lewarek pod matrycę.
nemi napisał(a):Aż tak zasiłki wzrosły? Nie wiedziałem, że w Pl aż taki social dają. Sam pobieram 500 plus, ale nie pomaga mi to w wyjazdach
i tak nikt mnie nie przebije
Mam kumpla z trójką dzieci, oficjalnie bezrobotny od roku, od jakiegoś czasu z rentą. Jego żona nie pracuje już chyba z 5-6 lat. Nie macie pojęcia jaką kasę dostają ze wszelakich socjali
. Kiedyś go podliczyłem to wyszło około 3 tysięcy miesięcznie (nieco ponad ja dobrze pamiętam). Tera doszła renta.
namawiam żonę na trzecie ale czekamy na 1000+ 

JohnnyB napisał(a):Jeśli nie ma tego w marketach to będzisz czekał od 2 do 5 tygodni średnio. Ja na koloryfery czekam już 4 tydzień. Bateria z deszczownią brałem z wystawy, umywalki i zlew z bateriami średnio 3 tygodnie. Szyba do prysznica która miała być w 2 dni już 2 tydzień jedzie.....śmigasz do lokalesów albo większych marketów, jak jednak wolisz coś z katalogów to raczej nie mają od ręki i czekasz jak wyżej.
Jeszcze jakieś rady na co długo się czeka? Kurde, myślałem ze grzejnik to od ręki dadzą, ale jak tak piszesz to chyba zaraz po świętach zamówię.
Najśmieszniejsze jest to ze już druga architektka ma opóźnienie... współpraca z kimkolwiek w tym kraju to niezły syf.
A co do prezentów... chyba pierwszy raz w życiu udało mi się wszystkie kupić jeszcze w listopadzie. Same promocje na black friday
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Ja muszę kupić cos dla żony. Myślałem o odkurzaczu bezprzewodowym ale nie wiem czy dobrze
To odbierze
. Zawsze chcieliśmy go kupić ale wiecznie szkoda pieniędzy – dobry kosztuje około 2000.
Fakt, ze gardzi by nam sie przydał ale chyba z czegoś osobistego bardziej sie uczcieszy.
To odbierze

Fakt, ze gardzi by nam sie przydał ale chyba z czegoś osobistego bardziej sie uczcieszy.
nemi napisał(a):radzi89 napisał(a):Myślałem o odkurzaczu bezprzewodowym ale nie wiem czy dobrze
To odbierze
Ja bym nie ryzykował...
Za duże ryzyko
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
A ja zadnego prezentu, w tym roku daje kase w lape kazdemu, niech soboe cos kupia sami. Poza tym wracam w pierwszy dzien swiat to i juz po prezentach.
A co do czekania. To meble, jesli tapicerowane na zamowienie to tak z 6 tygodni lekko.
Co do grzejnikow. My zamowlismy dekoracyjny i lazienkowy ale w kolorze plytek....czyli nie bialy....a wtedy to juz tylko zamowienie. Wiec czekamy. Maja byc 2 tydzien stycznia. Sofa tez jakos tak polowa stycznia a zamawialismy ja w polowie listopada
. Stol drewniany i krzesla 7 tygodnii wiec tez polowa sstycznia....
A co do czekania. To meble, jesli tapicerowane na zamowienie to tak z 6 tygodni lekko.
Co do grzejnikow. My zamowlismy dekoracyjny i lazienkowy ale w kolorze plytek....czyli nie bialy....a wtedy to juz tylko zamowienie. Wiec czekamy. Maja byc 2 tydzien stycznia. Sofa tez jakos tak polowa stycznia a zamawialismy ja w polowie listopada