Czateria...cd
Wyjątkowo w minioną noc zostawiłem auto poza garażem, no i rano się zemściło skrobanką
Oczywiście skrobaczki brak, a lenistwo nie pozwalało się wrócić do domu i jej poszukać. Od czego jednak jest zapas kart lojalnościowych ze stacji benzynowych? Opierdzieliłem wszystkie szyby kartą orlen vitay 
A ja muszę poszukać modułu do zdalnego odpalania auta. Jednak ASB ma dodatkowe zalety 
Mam tylko zagwozdkę jak obejść immo...
Mam tylko zagwozdkę jak obejść immo...
Bimbak napisał(a):Ja po prostu schodzę wcześniej i leniwie czekam w aucie aż szyby pod naporem wentylacji same odpuszczą. [tiiit] się nadwyrężać w tym zimnie.
U mnie jest trochę gorzej – temperaturę na postoju złapałby dopiero wiosną, a w międzyczasie połowa osiedla by umarła w kolejce do onkologa.
Ku!^@!!!
Jadąc dziś do pracy, skręcając z siekierek na Idzikowskiego i dojeżdżając do świateł z Sobieskiego kobieta zajechała mi drogę, chcąc zmienić pas, z pasa lewego, który stał, bo część kierowców skręcała w lewo w Sobieskiego. Uciekając przed dzwonem uderzyłem kołem w krawężnik. Kobieta się zatrzymała za mną, otworzyła okno i powiedziała "Nic się nie stało?". Poszedłem zobaczyć jak wygląda koło, wtedy kobieta odjechała. Zapisałem tylko numer rej. Rant felgi powiedział
!
Jadąc dziś do pracy, skręcając z siekierek na Idzikowskiego i dojeżdżając do świateł z Sobieskiego kobieta zajechała mi drogę, chcąc zmienić pas, z pasa lewego, który stał, bo część kierowców skręcała w lewo w Sobieskiego. Uciekając przed dzwonem uderzyłem kołem w krawężnik. Kobieta się zatrzymała za mną, otworzyła okno i powiedziała "Nic się nie stało?". Poszedłem zobaczyć jak wygląda koło, wtedy kobieta odjechała. Zapisałem tylko numer rej. Rant felgi powiedział
Czekam aż wprowadzą tę gigantyczną akcyzę na stare auta o dużych pojemnościach, wtedy będzie dobry moment żeby pogonić musclecararafik89 napisał(a):Masz jeszcze tą vectrę? Czemu jej nie pogonisz lub nie odprowadzisz na wieczny spoczynek?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Tam na kanapie to serio farba, a bagażnik udało się dokładnie oczyścić 
A co tępym miałem ciąć? Wtedy jest więcej kwiku – humanitarny jestem
Xenocyd napisał(a):ze śladami ostrzenia o krawężnik...
A co tępym miałem ciąć? Wtedy jest więcej kwiku – humanitarny jestem
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...

Jeśli ten nóż pokażesz kiedyś mojej żonie to pewnie będzie miała jeszcze lepszą minę – w Punciaku woziła ten nóż a potem w Vectrze
Trusted computing – Yes or No?
Grzyby napisał(a):Mam tylko zagwozdkę jak obejść immo...
Auta i tak pewnie nikt nie ukradnie.. więc
Wyciągasz transponder z kluczyka i przyklejasz na taśmę dwustronną w okolicy stacyjki

Xenocyd napisał(a):Dzięki garażowi dzisiaj byłem bliżej początku korkawszyscy skrobali a ja wyjechałem z garażu i siup do kolejki przed nimi
Garaż mam już nagrany i jak tylko facetka sprzeda Cordobę po ojcu (nie jeżdżona nigdy w zimę

Dziś zrobiłem kilkadziesiąt km musclecarem żeby się woda w wydechu wypaliła i ani śladu dymu, woda ze zbiorniczka nie zniknęła, w środku sucho a ja nadal nie mam ogrzewania a jak pada to auto cholernie paruje.
Neo ty masz jeszcze Vectrę oprócz Signuma?
Neo ty masz jeszcze Vectrę oprócz Signuma?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nazywam Signuma Vectrą bo to to samo