TheMonster napisał(a):O panie, to jak Cię do 3city wywiało to wbijaj poznać tutajszą społeczność klubową
a da się dojechać SKMką albo hulajnogą elektryczną? bo tylko takimi pojazdami tu dysponuję
www.mazdaspeed.pl
TheMonster napisał(a):O panie, to jak Cię do 3city wywiało to wbijaj poznać tutajszą społeczność klubową
jacobs napisał(a):Ja chyba w styczniu zacznę się rozglądać już poważnie nad autem, bo nie wiem ile trzeba będzie czekać na wyprodukowanie... A już wiadomo że będziemy potrzebowali na czerwiec
Problem w tym, że nie ma auta spełniającego kryteria. Rozsądek mówi, żeby jednak odpuścić sobie modele dobijające ceną do 200k. Z drugiej strony w okolicach 100k trudno znaleźć coś o sensownych osiągach, dodając do tego, że moja żona akceptuje tylko coupe i sedany. Z hatchbacków tylko niewielką część która ma ładny kolor![]()
Nowy proceed mi wpadł w oko
https://www.kia.com/pl/swiat-kia/premiery/proceed/
przypomina trochę z tyłu porscheAle nie jestem przekonany. Niby fajne to nadwozie shooting brake, ale to jednak prawie jak kombii :/
motomike6 napisał(a):To myślę ze i30 fastback N jest idealnym rozwiązaniem. Sedan, w budżecie plus ponad 250KM
Xenocyd napisał(a):TheMonster napisał(a):O panie, to jak Cię do 3city wywiało to wbijaj poznać tutajszą społeczność klubową
a da się dojechać SKMką albo hulajnogą elektryczną? bo tylko takimi pojazdami tu dysponujęno, jeszcze uberem, ale będzie wstyd jak zajadę golfem czy fabią
jacobs napisał(a):a chyba w styczniu zacznę się rozglądać już poważnie nad autem, bo nie wiem ile trzeba będzie czekać na wyprodukowanie... A już wiadomo że będziemy potrzebowali na czerwiec
Problem w tym, że nie ma auta spełniającego kryteria. Rozsądek mówi, żeby jednak odpuścić sobie modele dobijające ceną do 200k. Z drugiej strony w okolicach 100k trudno znaleźć coś o sensownych osiągach, dodając do tego, że moja żona akceptuje tylko coupe i sedany. Z hatchbacków tylko niewielką część która ma ładny kolor
Dominator napisał(a):A Ty nemi nie sprzedawaj, bo trafisz z deszczu pod rynnę i będziesz wspominał jedynkę tak jak mondeo i focusa
Dominator napisał(a):Jacobs, Kia Optima i będziesz zadowolony
Gib napisał(a):Saab przeinwestowany ciut, 400KM w sam raz do stania w korkach.
Czy półlift nie ma już światłowodów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Krzemol i 87 gości