Czateria...cd
ile miał na blacie jak go odbierałeś?
nemi napisał(a):Takie rzeczy za 1000 km dopiero.
Póki co chciałbym odcinki chociaż kilka kilometrów, żeby zdążył się rozgrzać
Kupiliśmy samochody praktycznie równocześnie, ja mało jeżdżę a nastukałem już 4,5kkm – jakoś tak wyszło, że wróciła mi chęć by momentami pojechać do sklepu po drugiej stronie miasta albo do innego miasta
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Muszę się spytać ojca czy odpowiednio dotarł silnik w Aurisie 

brii napisał(a):nemi napisał(a):Takie rzeczy za 1000 km dopiero.
Póki co chciałbym odcinki chociaż kilka kilometrów, żeby zdążył się rozgrzać
Kupiliśmy samochody praktycznie równocześnie, ja mało jeżdżę a nastukałem już 4,5kkm – jakoś tak wyszło, że wróciła mi chęć by momentami pojechać do sklepu po drugiej stronie miasta albo do innego miastaPożycz samochód sq2jul i miej pod koniec tygodnia docieranie z głowy bo samemu pewnie jeszcze z dwa miesiące będziesz docierał w takim tempie
Przyjdzie czas, to kilometrów przybędzie. Ale szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie zrobiłem 4500 w dwadzieścia kilka dni. Przejechałem około 1000 dwoma autami teraz.
Jakbym nie znal projektu i nie mial pewnosci, ze zostalo to zrobione dobrze nie zdecydowalbym sie. Zycie pokazuje ze znakomita wiekszosc takich projektow to jedna, wielka rzezba, klejona na sline i trytytke. A we internetach, na zdjeciach zawsze jest pieknie. O fuckupach dowiadujesz sie pokatnie na zasadzie gluchego telefonu, bo chwalenie sie takimi rzeczami nie jest obyczjane. Chwalimy sie tylko jak sie uda 
Dopisano 23 paź 2016 1:53:
Ja sie przesiadlem na pociag. W tym miesiacu nawet auta do pelna nie zatankowalem.
Dopisano 23 paź 2016 1:53:
brii napisał(a):Pożycz samochód sq2jul i miej pod koniec tygodnia docieranie z głowy bo samemu pewnie jeszcze z dwa miesiące będziesz docierał w takim tempie
Ja sie przesiadlem na pociag. W tym miesiacu nawet auta do pelna nie zatankowalem.
Powiedź jeszcze, że to był konkurs Kizomby 

ravo napisał(a):co myślicie ? zamieniać imprezę ?

Trusted computing – Yes or No?
ravo napisał(a):co myślicie ? zamieniać imprezę ?http://otomoto.pl/oferta/mazda-rx-8-maz ... yCh7z.html
w sumie auto pozbawione fabrycznej wady czyli wankla pod maską.

Ale co? Żal im się Ciebie zrobiło i dali Wam pierwsze miejsce? 
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Xenocyd napisał(a):Wygrałem z małżonką wczoraj konkurs taneczny, każdy kto mnie widział jak tańczę wie, że to gruby wyczyn
No gratuluję. Widziałem kilka razy w Masłońskich, jak się nabombiłeś to nawet nie było tak źle
Neonixos666 napisał(a):ravo napisał(a):co myślicie ? zamieniać imprezę ?http://otomoto.pl/oferta/mazda-rx-8-maz ... yCh7z.html
w sumie auto pozbawione fabrycznej wady czyli wankla pod maską.
Gronek ma inne zdanie na ten temat ale trzeba o niego bardziej dbać i nie jest to alternatywa dla diesla (duże przebiegi).
Stała pod ścianą prężąc kakao
Jak ravo kupi mazdę to ja brodę ogole
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–